• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Haziran 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Hangi kahve firması önümüzdeki ay toplu alımımızda yer alsın?

• Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 5 1.7%
  • Hound Coffee

Oy: 17 5.6%
  • Tone Coffee Roastery Co.

Oy: 7 2.3%
  • Octagon Coffee Roastery

Oy: 58 19.2%
  • Kimma Coffee Roaster

Oy: 3 1.0%
  • Poka Coffee Roastery

Oy: 1 0.3%
  • Coach Coffee Roastery

Oy: 2 0.7%
  • Molecule Coffee

Oy: 5 1.7%
  • Gordion Coffee Roastery

Oy: 6 2.0%
  • Kernel Coffee

• Clean Cup

Oy: 10 3.3%
  • Kronotrop

• Montag Coffee Roasters

Oy: 11 3.6%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 6 2.0%
  • Williams Roastery

Oy: 43 14.2%
  • Grizzly Coffee Roasters

Oy: 10 3.3%
  • Tetra N Caffeine

Oy: 13 4.3%
  • Niji Coffee Co

Oy: 91 30.1%

• Kullanılan toplam oy
    302
  • Anket kapatılmış .
bu ayki alımdan sonra ortalama bir yer kesmez diye williams dedim.

Hem Antep'te olduğumdan hem de daha önce deneme fırsatını kaçırmamdan dolayı Niji diyorum. Kendi yerlerinde içme fırsatı bulmuştum. Çok iyi bir demlemeyle su gibi akıp geçti. Kahve Makinesi alacağım artık birkaç seviye de olsa üstü sonuçlar elde edeceğimi düşünüyorum.

William'dan daha yeni alışveriş yaptığım için Octagon saflarına geri dönüş yaptım(üçüncü ya da dördüncü oy oldu benim için).

Bu arada tabloda birkaç bariz yanlış var. Montag'da en az 4 tane mikrolot çekirdek var mesela tabloda yok yazılmış. Tetra'nın 4-5 tane 1000 lira üstü çekirdek var, en yüksek miktar 446 yazılmış. Aynı şekilde William'da 200 gr 900 lira çekirdekler varken 590 yazılmış, gibi gibi. Bir de excelden görüntü yerine eski tıklanabilir linkli tablo geri gelse daha rahat olabilir herkes için.
Kesinlikle katılıyorum mümkünse eski tıklanabilir tablo gelsin. Tek tek bakmak hayli yorucu oluyor

Normalde ultra derim ama çeşit az ve kendileri de pas geçmiş
Kronotrop daha önce var mıydı dikkatimi çekti nedense. İlk göz agrılarındandır iyidir ama fiyatları çok uçmuştu en son.
Seçkide bazı kavurucular yakın zamanda zaten indirim yaptılar kendi sitelerinde o yuzden seçmek anlamlı gelmedi
Octagon seçkisi ve fiyatları guzel görünüyor seçilirse alım yaparım ama oyum daha önce denediğim ve başarılı bulduğum niji den yana

William's zamanı gelmiştir diyor ve Wush Wush'un gücü adına William's diyorum

Tercihimi Williams Zinneha'dan yana kullandım

Geleneği devam ettirmek istiyorum; Das Loring kullandıkları için octagon. Bu arada reyimle sorunu olan varsa kahve içmek ve hasbihal etmek için açık adres verebilirim.
Mesajını aldım kardeşim, daha iyi bir aylık alım için ben de Grizzly diyorum. :)

Son düzenleme:
Ne zamandır Cleancup seçmiyorduk. İyi kavurucudur.

Geri