• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alıma günlük espresso tüketimim için Brazil Sitio Penha ve Brazil Fazenda Santa Terzinha ile katıldım. çekirdeklere yönelik öneri ve reçeteleriniz mevcut mudur?
Penha aldım sütle uyumu mükemmel ama kalın öğütüm istiyor

Brazil Fazenda Santa Terzinha, düşük asiditesi ve yoğun aromasıyla öne çıkan, ancak buna rağmen asla acılık hissi vermeyen bir kahve. İçimi oldukça yumuşak ve sulu bir dokusu var. Genellikle Americano olarak tüketiyorum ve yoğun kremasıyla harika bir denge sunuyor. Özellikle sıcak yaz günlerinde ağır gelmeyen, adeta bir solukta içilebilecek hafiflikte. Espresso severler için kesinlikle tavsiye ederim.

Kevser Atmaca Türk kahvesi, Etiyopya Uraga ve Endonezya Mangga ile uzun zaman sonra bir toplu alıma katıldım. Özellikle Türk kahvesini merak ediyorum.

14139 ve 14237 numaralı şiparişlerle katıldım. Ödül kahvelerini hak etmiştim, aylık alıma denk gelmesi iyi oldu.

Ben bu alımı kaçırdım. Elimde başka kahvelerim vardı. Ay sonu alırım diyordum ama iş yoğunluğu vs derken unuttum. Biraz önce aklıma geldi

Biraz önce colombia cauca omni roast demelemdim 800ml civari makine ile bu fiyata gerçekten süper bir kahve asiditesi kararinda tokluk hissi de mevcut net şekilde bitter çikolata da geliyor sonda.alim bitti ama filtre kahve makinesi kullananlara f/p kahvesi

Selam. Son gün sipariş geçmiştim kargoların çarşamba çıkacağı yazıyordu ilk mesajda ama halen bir haber yok. Benzer durumda olan kimse var mı?

Selam. Son gün sipariş geçmiştim kargoların çarşamba çıkacağı yazıyordu ilk mesajda ama halen bir haber yok. Benzer durumda olan kimse var mı?
Bende son gün sipariş geçtim ama ses yok henüz

benim kargom bugün geldi. son güncüyüm bende...

Brazil Fazenda 3 Rios denedim tatlı çayımsı bir lezzeti var... 1:16 ölçüsüyle yaptım yarın 1.15 deneyeceğim aramolar bi tık az geldi sanki... belki birazda kahve öğütümünü inceltirim....​

Selam. Son gün sipariş geçmiştim kargoların çarşamba çıkacağı yazıyordu ilk mesajda ama halen bir haber yok. Benzer durumda olan kimse var mı

Benim siparişte de hareket yok maalesef. Ben sayfada üye girişini bile bulamıyorum

Bende son gün sipariş geçtim ama ses yok henüz
Benim siparişte de hareket yok maalesef. Ben sayfada üye girişini bile bulamıyorum
Arkadaşlar maalesef Alireza Bey 4-5 gündür çok hastaymış. Kendisine bizzat erişemedik fakat haber aldık. Öngörülebilecek bir durum değil. Anlayışla karşılamanızı dilerim.
Geçmiş olsun dileklerimiz iletin lütfen kendisine @Alireza Razzaghzadeh sağlık her şeyden önemli.
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz günlerde yaşadığım sağlık problemi nedeniyle firmaya gidememiştim. Ayrıca tüm kahveleri bizzat kendim kavurmak istediğim için son siparişlerde bir miktar gecikme yaşandı. Bu durum için hepinizden içtenlikle özür dilerim ve anlayışınıza sığınıyorum.

Eğer siparişi hâlâ ulaşmayan bir arkadaşımız varsa, lütfen özelden benimle iletişime geçsin; hemen çözüme kavuşturalım.
Sevgiler 🌿

Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz günlerde yaşadığım sağlık problemi nedeniyle firmaya gidememiştim. Ayrıca tüm kahveleri bizzat kendim kavurmak istediğim için son siparişlerde bir miktar gecikme yaşandı. Bu durum için hepinizden içtenlikle özür dilerim ve anlayışınıza sığınıyorum.

Eğer siparişi hâlâ ulaşmayan bir arkadaşımız varsa, lütfen özelden benimle iletişime geçsin; hemen çözüme kavuşturalım.
Sevgiler 🌿
Çok geçmiş olsun. Benim elime geçtiğimiz günlerde ulaştı.

Geri