Hayırlı olsun @Tetra.n.Roastery
Aşağısı gelirse ve setlerde de geçerli olmazsa yapacağım konusma ektedir1.Eğer %30 indirim gelirse
İnşallah grizzly gibi ekipman indirimi de yaparlar. Jairo'nun pink bourbon versiyonunu alacağım sanırım. 250gr 875tl şu an1.Eğer %30 indirim gelirse salazar 420 tlye geliyor f/p olarak mükemmel bir kahve vişne likörü gibi.
2. Seçkiyi bitirmek üzereyim naturel kahve seven biri olarak arcila ef2, honduras marcela cabellero ve frınsa manıs beklentileri karşılıyor.
3. Alacak arkadaşlara tavsiyem degassı en az 3-4 hafta bekleyip tetra n nin sitesindeki parametrelere uymak olur
Eğer yıkanmış seviyosanız güzel çekirdek asisitesi yüksek geldi bana sadeceİnşallah grizzly gibi ekipman indirimi de yaparlar. Jairo'nun pink bourbon versiyonunu alacağım sanırım. 250gr 875tl şu an
En istemediğim secenektiDiğerleri çıksa spada hariç bir çekirdek alıp geçecektim şimdi durduk yere 2klık olduk seçkileri çok güzel
Aşağısı gelirse ve setlerde de geçerli olmazsa yapacağım konusma ektedir
Yok duruyor.Seçki normalde ilk satış pozisyonuna açılfığında yanlış hatırlamıyorsam 1825 ya da 1875 tldi indirim kalkmış sitede aylık indirim geleceği için
tetranroastery.com
%25 indirim sadece seçki için geçerliydi diğer kahvelerde geçerli değildiYok duruyor.
Sitede zaten %25 indirim vardı, onu iptal edip kodla %30 şeklinde alinmasi için duzenlemisler.Gerci şampiyonun kahvesindeki %25 devam ediyor ona rağmen indirimsiz fiyattan toplu alım kodu indirim sağlıyor yani kiloluk hariç diğer seçeneklerde kodun katkisi %5.![]()
BAHAR SEÇKİSİ
Tetra N Roastery, dünya çapında seçkin kahve çiftliklerinden özenle toplanan, benzersiz tat profillerine sahip kahveleri bir araya getirerek Bahar Seçkisini sunar. Bu özel seçki, Kolombiya'nın Armenia, Quindio bölgesinden Casa Negra, Luz Helena ve El Capricho, aynı bölgeden iki farklı Jairo...tetranroastery.com
Sebastian Gomez'de de geçerliydi,şu an için de geçerli hala hatta.Zaten seçki ve Gomez'i düşündüğüm için benim sepetime Süreyya Hanim'ın muhtesem değişimi oldu kısaca.Kiloluk alımlar ve seçkideki özel çekirdekler avantajlı geliyor ama...%25 indirim sadece seçki için geçerliydi diğer kahvelerde geçerli değildi
Sebastian gomezin var olan idnrimini de kaldırmışlar amaSebastian Gomez'de de geçerliydi,şu an için de geçerli hala hatta.Zaten seçki ve Gomez'i düşündüğüm için benim sepetime Süreyya Hanim'ın muhtesem değişimi oldu kısaca.Kiloluk alımlar ve seçkideki özel çekirdekler avantajlı geliyor ama...
Az önce kaldirmislar 5 dk oldu 941,25 di.Sebastian gomezin var olan idnrimini de kaldırmışlar ama
Görünen fiyat %25 indirimli olan,kodla %30 inecek.Kiloluk alım üçün %25 indirim sepette düşmüyor ayrı bir kodu mu var.
İnşallah grizzly gibi ekipman indirimi de yaparlar. Jairo'nun pink bourbon versiyonunu alacağım sanırım. 250gr 875tl şu an
bu kahveyi kavrumundan en az 3 hafta sonra tüketmeye başlamanızı tavsiye ederim. Yüksek asidite yerini çok acaip hallere bırakıyor acaip birşey oluyor. ideali 4.-5. haftalar.Eğer yıkanmış seviyosanız güzel çekirdek asisitesi yüksek geldi bana sadece
Yalnız ef2 ve bu kahveyi meetlab, grizzly gibi yerlerde de gördüm. Rakımı, çitfliği her şeyi aynı fakat tadım notasını farklı girmişler. Aynı kahveler mi farklılar mı acababu kahveyi kavrumundan en az 3 hafta sonra tüketmeye başlamanızı tavsiye ederim. Yüksek asidite yerini çok acaip hallere bırakıyor acaip birşey oluyor. ideali 4.-5. haftalar.
1 saat önce aldım kiloluk, yüzde 30 düştü. 555 TL lik boost blend, 388 Tl ye geldi. Kargo hariç. Hemen bitmiş mi kod süresi? Şimdi denedim, hala kod geçerli. Sanırım kahveye göre değişiyor, sınırlı olduğu için kahveler.Az önce kaldirmislar 5 dk oldu 941,25 di.
Görünen fiyat %25 indirimli olan,kodla %30 inecek.
Aynı kahveler mi bilmiyorum ama aynı olsa bile aynı kavurucu elinden çıkmıyor o yüzden fark olması kadar normal birşey yok. Tetran'ın ef2si in test kavrumlarından biliyorum, ufak ısı değişiklikliğinde bile farklı sonuç çıkabiliyordu.Yalnız ef2 ve bu kahveyi meetlab, grizzly gibi yerlerde de gördüm. Rakımı, çitfliği her şeyi aynı fakat tadım notasını farklı girmişler. Aynı kahveler mi farklılar mı acaba