• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Haziran 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mtgg

Barista
Editör
İsim
Türker Gündoğdu
Daha fazla  
İsim
Türker Gündoğdu
Espresso Makinesi
Lelit MaraX
Değirmen
Comandante C40, Niche Zero
Ekipmanlar
Fellow Stagg Ekg Kettle,V60, Kalita Wave, Aeropress, Origami, Chemex, Acaia Pearl S
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çukurova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
Selamlar Kahve Kulübü Ailesi,

Mayıs ayı su gibi geçmiş ve bir baktık ki anket zamanı gelmiş. Haziran ayı için anketimizi oluşturduk. Değerli arkadaşlarımızın katılımıyla Haziran ayında da çok güzel bir
alım yapmayı planlıyoruz.

Oylama 27.05.2022 23:59 da son bulacaktır. Sonuçlar 1 Haziran günü açıklanacaktır.

Ankete Oy Vermek İçin

Şimdiden bol kahveli güzel bir etkinlik olmasını diliyoruz. Bu ay ki etkinlikte; @Kahveciningalaksirehberi @kahveanalisti olarak organizasyonla gönüllü olarak ilgileniyoruz.

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.

Biz yine At Origin'den devam 😎

Her ay Clean Cup dedik seçildi ama taşınma nedeniyle toplu alıma katılmayı kabul etmediler.
Artık Montag diyorum.

Ultra ya bakmadım kahveleri ne durumda diye ama ankette yoklar.
Null ya da ultra geçiyordu bu ay aklımdan.
2022 seçimlerimiz harika gidiyor. Herkese teşekkürler.

Selamlar,

Tirtira aşkına bu ayda CleanCup,önümüzdeki aya Allah kerim.

Null zamanı tekrar geldi sanki:)

Ankette birden fazla oy kullanmak mumkun. Deneme amaçlı bir oy daha kullanabildim.

At origini deneyelim artık.

Tam da dün şu listeyi oluşturmuştum

IMG_20220521_114923.jpg

Gera geisha'nın tadı hala damağımda,
Anaerobic burundi daha önce hiç denememiştim
Colombia pink bourbon da ilgi çekici geliyor
Bir de belki denerim dediğim peru timbuyacu vista hermosa var.

Null seçilmese de vericem bu siparişi, ama seçilirse daha nicelerini denemek istiyorum :-)

Geri