• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hassas Tartı Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufukasc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufukasc

Yeni Üye
İsim
Ufuk Aşcıoğlu
Daha fazla  
İsim
Ufuk Aşcıoğlu
Selamlar,

Hassas tartı için deneyimli arkadaşlarımdan/büyüklerimden öneri rica ederim :) Hangi siteler hangi tartıları satarlar, kimler daha uygun satar eminim ki siz bu konuda çok daha deneyimlisinizdir. Ben kendimce aramaya çalışsam da önerilere de kulak vermek istedim.

460-500 TL civarına Theferruat Tartı bulunuyor. Önerilir mi?
830 TL civarına Aliexpress'te Timemore Black Mirror tartı bulunuyor vergisi dahil. Official store yazıyor ama bir sıkıntı yaşamış olan var mıdır?
650 TL'ye forumda hiç açılmamış bir Timemore Black Mirror satılıyor, replikaları olan bir marka mıdır Timemore?

Bu iki model hariç başka hangi tartılar önerilir? 500-600 TL'den çok da fazla bir para ayırmak istemem.

Burada 350 TL'ye satıldığını gördüm. Daha önce alışveriş yapmış biri var mıdır?

Merhaba bununla ilgili forumda, ürünlerin kendi başlığında olsun ayrı konularda olsun bir aratma yaparsanız oldukça yararlı bilgiler paylaşıldı bulabilirsiniz. 🙂

Onun dışında sorunuza cevap verecek olursam, Thefurrat tartı daha önce de Escobarista adı altında da satışa çıktı fason olarak Çin'de ürettirilen demleme profilleri olan bir tartı. Kullananların çoğu demleme profillerinin gereksiz olduğunu söylemişlerdir. Hassasiyet konusunda fena değil ama tepki süresi bakımından yavaş.

Tepki süresi olarak kronometreli kahve tartıları arasında Deko/Fujika, Malum Yeşil Ekran ve Escobarista/Theferruat çin menşeili tartıları benzer olarak biraz gecikmeli sonuç veriyor. Bu tartılardan en ucuz olanı tercih edebilirsiniz.

Timemore Black Mirror için konuşursak yeni modelleri Basic Plus diye geçiyor ve yeni modellerde hassasiyet ve özellikle tepki süresi üst segment tartılardan (Acaia, Jimmy vs.) geri kalmayacak şekilde. O yüzden çoğu kişi bu tartıyı F/P seçenek olarak görüyor. En güncel halini almak da fayda var.

Merhaba bununla ilgili forumda, ürünlerin kendi başlığında olsun ayrı konularda olsun bir aratma yaparsanız oldukça yararlı bilgiler paylaşıldı bulabilirsiniz. 🙂

Onun dışında sorunuza cevap verecek olursam, Thefurrat tartı daha önce de Escobarista adı altında da satışa çıktı fason olarak Çin'de ürettirilen demleme profilleri olan bir tartı. Kullananların çoğu demleme profillerinin gereksiz olduğunu söylemişlerdir. Hassasiyet konusunda fena değil ama tepki süresi bakımından yavaş.

Tepki süresi olarak kronometreli kahve tartıları arasında Deko/Fujika, Malum Yeşil Ekran ve Escobarista/Theferruat çin menşeili tartıları benzer olarak biraz gecikmeli sonuç veriyor. Bu tartılardan en ucuz olanı tercih edebilirsiniz.

Timemore Black Mirror için konuşursak yeni modelleri Basic Plus diye geçiyor ve yeni modellerde hassasiyet ve özellikle tepki süresi üst segment tartılardan (Acaia, Jimmy vs.) geri kalmayacak şekilde. O yüzden çoğu kişi bu tartıyı F/P seçenek olarak görüyor. En güncel halini almak da fayda var.
Buna ek olarak ben de Aliexpress sorusunu yanıtlayayım. Leshu Coffee Store ve Coffee Talk Store güvenilir mağazalardır. Çekinmeden alabilirsiniz.

Burada 350 TL'ye satıldığını gördüm. Daha önce alışveriş yapmış biri var mıdır?
Bu sitenin satıcısı ile görüştüm fakat fiyatın güncel olmadığı, verilen siparişlerin ise iptal edildiği yanıtını aldım.

Bunun üzerine ben de 244 lira gibi bir fiyata fujika'nın zamanlayıcılı tartısını aldım ve gayet memnunum.

Herkese yardımseverliği için çok teşekkür ederim. Bilgi ve sevgi paylaştıkça çoğalır :)

demleme.com.tr ile ben de görüştüm. Benzer cevabı aldım ben de.

theferruat/escobarista'ları aliexpresste gördüm ben de. Ürünlerin aynı olduğunu görünce kendi üretimleri olmadığını sonradan anlayabilmiş oldum.

Tüm bilgiler için tekrardan çok teşekkürler!

Klasik yeşil ekran tartıyı Dolap uygulamasında 150 TL'ye kadar bulabilirsiniz. Bildiğimiz uygulamalarda da satılıyor ama ederinden fazla bence. Onun haricince Deko/Fujika tartılar da forumda satılıyordu en son. Trendyol'da da varmış arkadaşın dediği gibi, bence tipi yeşile göre daha klas.

Bu sitenin satıcısı ile görüştüm fakat fiyatın güncel olmadığı, verilen siparişlerin ise iptal edildiği yanıtını aldım.

Bunun üzerine ben de 244 lira gibi bir fiyata fujika'nın zamanlayıcılı tartısını aldım ve gayet memnunum.
Hala fujika mi killuaniyorsunuz? Memnun musunuz acaba?

Timemore Black Mirror Nano düşünüyorum ama bende, var mıdır tavsiye eden/etmeyen kullanıcı dostlar?

Kaan tartımın birden bire daha açılmayıp beni terk edişiyle tekrar bu konu karşıma çıktı. Gezinmeye başlayalım başlıklarda 😄

Geri