• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario V60 TITANIUM DRIPPER

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zierox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zierox

Barista
İsim
Berkay
Daha fazla  
İsim
Berkay
İnternette gezerken karşıma çıktı, redditte gördüm.
Hario daha önceki steel v60 tasarımını saf titanyum olarak üretmiş, aşırı güzel duruyor.
Anladığım kadarıyla uzak doğuda da daha yeni çıkmış biraz araştırdım da bir şekilde alabilir miyim diye herhangi bir bilgiye rastlamadım, umarım en yakın zamanda gelir

https://global.hario.com/product/coffee/dripper/VDTI.html

Ekli dosyalar

• v60-pure-titanium-v0-12wojrhf5clg1.webp
    v60-pure-titanium-v0-12wojrhf5clg1.webp
    66.9 KB · Görüntüleme: 97
Gördüğüm kadarıyla yine switch tabanına uyumlu değil. Kullanan biri preheating'e gerek olmadığını söylemiş.

Ekli dosyalar

• 2vdnc80wp9ng1 2.jpeg
    2vdnc80wp9ng1 2.jpeg
    79.9 KB · Görüntüleme: 51
Gördüğüm kadarıyla yine switch tabanına uyumlu değil. Kullanan biri preheating'e gerek olmadığını söylemiş.
Titanyum çok iyi bir iletken, muhtemelen sıcak suyu döker dökmez sıcaklığı artıyor. Ek olarak, metal dripperlardaki metalik tat muhabbeti de yokmuş.

Geri