• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario V60 Isı Kontrollü Elektrikli Buono N - "HHH" Hatası ve Sıcaklık Sensörü Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan memooohc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memooohc

Yeni Üye
İsim
Metin
Daha fazla  
İsim
Metin
Merhaba Kahve Kulübü sakinleri;

3 yıldır demleme rutinimde kullandığım Hario V60 Isı Kontrollü Elektrikli Buono N kettle'ım çalışmayı bıraktı.

Suyu hazneye döktüğüm anda ekranda "HHH" (suyun aşırı sıcak olduğunu belirten hata kodu) uyarısı alıyorum. Su olmasa da açtığım an direk bununla karşılaşıyorum. Su koyup ısıtmayı denediğimde de aynı şekilde ekranda 50, 70, 60, 85 gibi rasgele sayılar gösterip bazen istenilen sıcaklığa ulaştığını, bazen de HHH yazısını gösteriyor.

Ürün fiyat ve marka olarak premium olduğunu iddia ettiği halde 3. Senede elimde kalması gerçekten can sıkıcı olur, şayet insan bilinen bir markaya yönelirken fiyatı daha yüksek de olsa en azından çok uzun süre gidecek bir alım yapmış olmayı bekliyor.

Daha önce benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Sensörü temizleme, resetleme veya tamir/değişim gibi bir çözüm önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba Kahve Kulübü sakinleri;

3 yıldır demleme rutinimde kullandığım Hario V60 Isı Kontrollü Elektrikli Buono N kettle'ım çalışmayı bıraktı.

Suyu hazneye döktüğüm anda ekranda "HHH" (suyun aşırı sıcak olduğunu belirten hata kodu) uyarısı alıyorum. Su olmasa da açtığım an direk bununla karşılaşıyorum. Su koyup ısıtmayı denediğimde de aynı şekilde ekranda 50, 70, 60, 85 gibi rasgele sayılar gösterip bazen istenilen sıcaklığa ulaştığını, bazen de HHH yazısını gösteriyor.

Ürün fiyat ve marka olarak premium olduğunu iddia ettiği halde 3. Senede elimde kalması gerçekten can sıkıcı olur, şayet insan bilinen bir markaya yönelirken fiyatı daha yüksek de olsa en azından çok uzun süre gidecek bir alım yapmış olmayı bekliyor.

Daha önce benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Sensörü temizleme, resetleme veya tamir/değişim gibi bir çözüm önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Selamlar,

Büyük ihtimal sıcaklık ölçen NTC sensörü arızalanmış olabilir. Suyun sıcaklığını doğru ölçemiyor, sapma oluyor, cihaz kendisini çok ısındı diyerek korumaya alıyor olabilir. Devre kısmına su kaçmış da olabilir, yetkili ya da işten anlayan birinin söküp bakması lazım.

Son düzenleme:
Geri