• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario Türkiye Kahve Kulübü İmmersion Dripper ve Kasuya Dripper İndirimi Gelecek Kampanyalar

Genel olarak haklısınız ama maalesef nerdeyse ucuz bir ürün yok. Bunun en önemli sebebi sanırım nitelikli kahve ekipmanlarının ithal olması, dövizin+vergilerin hep yukarı yönlü seyretmesi, son zamanlarda Covid kaynaklı nakliye ücretlerinin astronomik seviyelerde yükselmesi.
+ Bu sektörde kar marjının fazla olması da diyebiliriz :D
 
Ben bir büyük boyu beklemeye karar verdim galiba
Yazdıktan sonra dayanamadım sipariş ettim ,set olarak.😊
 
Son düzenleme:
Set birkaç saat önce bu fiyattaydı, almadım. Sonra birileri aldı herhalde ki 386'dan 436'ya yükseldi. Ama yine de 25 tl ekstra indirimle 411 lira şu an. Herkese o 25 tl indirim gözüküyor mu bilmiyorum yalnız.
Screenshot_20210304-163245_Hepsiburada.jpg
 
Tüketimi seviyoruz doğru ama bir yandan da ekipmanların hepsi bizim paramız ile pahalı ve alternatif de yok.
Bizim paramız ile Bi nebze fakat alternatif olmadığı için tekelinde bir firma istediği fiyatı üst limitini zorluyor gibi geliyor bana
 
Bizim paramız ile Bi nebze fakat alternatif olmadığı için tekelinde bir firma istediği fiyatı üst limitini zorluyor gibi geliyor bana
Aslında eskiye göre bazı ürünlerde iyileşme de var. Bu ürün sanırım 40-45 euro gibi bir fiyatla yurt dışında satılıyor. Asıl sorun bizim alım gücümüz.

Önceden fiyatlar genel olarak daha yüksekti, şimdi yurt dışı opsiyonları olduğu için, firmalar da benzer fiyatlara sunmaya çalışıyorlar.

Bunu genel olarak söylüyorum, Hario bazında söylemiyorum.
 
Bu sefer alan az sanırım bende alabildim :) -1 👍
 
Bir ara hario filtre kampanyaları yapıyorduk. Yine böyle bir çalışma yapmak mümkünmü acaba sevgili @NoDRaC ? Çoğu kişi traditional kullanıyor artık fakat ben 40lı paketlerden memnunum. Gerekli talep karşılanabilirse , 40’lı filtre kullanmaya devam eden bizler açısından çok iyi olacaktır :)
 
Dünkü indirimden daha uyguna geliyor , bu durumda öyle değil mi?
 
V60 02 ile aynı ölçülerde mi yoksa bu küçük tek kişilik olan ürün mü? Yani bununla 400 ml demleme yapabilir miyim?
 
V60 02 ile aynı ölçülerde mi yoksa bu küçük tek kişilik olan ürün mü? Yani bununla 400 ml demleme yapabilir miyim?
Evet V60 02 ile aynı ölçülerde. 400 ml demleyebilirsiniz ama full immersion olmaz. Hybrid olarak demlemeniz gerekir.
 
Bende aldım gitti ozaman :)
 
Geri
Üst