• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi tartı alınmalı

İsim
Ömer
Daha fazla  
İsim
Ömer
Değerli forumdaslar sizce sadece espresso çekirdek ölçmek için nasıl bir tartı almalıyım veya ne yapmalıyım tartı konusunda
 
Vestel bence gayet yeterli boyutu da ideal 900 TL fiyat da iyi. İlerde v60 için vs de kullanacağım diyorsan o zaman Mhw-3bomber veya timemore bakabilirsin
 
Valla hocam zaten espresso akışı için bir ölçek yaptım kendimce o yüzden sadece tartı bakıyorum zaten k2 kullanıyor ve memnunum vestelde bana daha yakın geldi herke ne kadar 1.300 civarı olsada makinemde vestel gayet iyi bu ikisi hoş gider diye düşünüyorum tabi sizlerin fikirlerini de almak isterim
 
Ben de bu konuyla ilişkili bir şey sormak istiyorum bende Gaggia’nın espresso makinesi var onun altına porta filtrenin altına sığdırabileceğim bir tartı önerisin de bulunabilir misiniz?
 
Hocam kumtel'in getirip ismini bastığı tartıdan var elimde, çok memnunum.
 
Geri
Üst