• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi filtre kağıdını almalıyım

Alihandro

Barista
İsim
Alihan
Daha fazla  
İsim
Alihan
Değirmen
MHW-3BOMBER Racing M1
Ekipmanlar
V60, Hario Switch
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kırıkkale
Görebildiğim kadarıyla forumda 2 farklı konu var benzer başlıklarda ama eskiler (3-4 yıllık). Malum yeni deneyimler yeni ürünler çıkıyor. V60 ve/veya Switch için hangi filtre kağıdını önerirsiniz?

Not: @NoDRaC sonsuz muhabbet başlığını sohbete açarsanız konuyu oraya taşıyabilirsiniz. Konu kalabalığı olmasın.

Ben de güncel fikirleri ve kullanımları merak ediyorum. v60 için konik filtre almaya üşendiğim için rossman'ın filtrelerini katlayıp kullanıyorum bir süredir. Ben üşendikçe de saçma şekilde artmış hario'ların fiyatı.

Switch için bence hızlı akış sağlayan kağıtları denemelisiniz tıkanmayanları cafec abaca olabilir th-3 olabilir, tradinational biraz nasıl kullanmak istediğinize bağlı

Geri