• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi El Değirmenini Önerirsiniz?

yahu bir insan molent almaya niye timemore satar ki? attan inip eşeğe binmek olur bu, pek böyle bir şeyin olabileceğini sanmıyorum. para kazanmak için satıyor olabilirler, gelbura yetkilisi oldu olalı timemore'un piyasası yükseldi, tok kapı sesli golf mübarek :)
sizin deyiminizle attan inip eşeğe binmiş oluyorum. peki eşeğin ne eksiği var söyler misiniz? belki tekrar ata binerim.

yahu bir insan molent almaya niye timemore satar ki? attan inip eşeğe binmek olur bu, pek böyle bir şeyin olabileceğini sanmıyorum. para kazanmak için satıyor olabilirler, gelbura yetkilisi oldu olalı timemore'un piyasası yükseldi, tok kapı sesli golf mübarek :)
Timemore c2 satıp Molent g50 aldım. Eşekten inip Rolls Royce'a binmek oldu valla :d

Molent kullanmadan şu yorumunu yazıyor olmanız bakış açınızın sabit, önyargılı ve art niyetli olduğunu gösteriyor hocam. Fanboyculuk yapmak oluyor incelemediğiniz, bilmediğiniz bir ürünü başka bir ürüne göre kıyaslamak.

Molent kullanmadan şu yorumunu yazıyor olmanız bakış açınızın sabit, önyargılı ve art niyetli olduğunu gösteriyor hocam. Fanboyculuk yapmak oluyor incelemediğiniz, bilmediğiniz bir ürünü başka bir ürüne göre kıyaslamak.

Molent e karsi neden bu kadar on yargili oldugunu ben de cozemedim basta ama bu Fanboyculuktan da kotu bence cunku bilincli olarak Molent i kotuluyor, ben bunda ard niyet ararim, daha once de su sekilde bir yorum vardi cunku:::

Molent G50 El değirmeni
evet ben de sipariş verdim hatta aşiretten 200 kişi daha sipariş verdik :) sakın timemore almayın, molent çok güzel timemore çok kötü, yaşasın molent :p abi bir marka kendisinden bu kadar soğutabilir insanı, aha buraya yazıyorum üste para da verseniz molent ürünü kullanmam!! bu nedir ya? siz çok...

#######
Molent basligi altinda kimse kalkip Timemore kotulemedi bu gune kadar. Turk markasi oldugu icin pozitif ayrimcilik yapmakta degirmen alan insanlar icin bir motivasyon kaynagi bu kesinlikle bir fanboyculuk degil. Kisisel tercih meselesi.

Forum yöneticisi @NoDRaC üstteki mesajı beğenmiş. Bu başlıktaki içeriğin organize bir reklam hareketi olduğunu düşünüyorsa vantrilokluk yapmak yerine önlem alabilir diye düşünüyorum.

Yukarıda yorum yazanlar arasında olarak bahsettiğiniz şeye tanık olmak üzdü. Dediklerinize katılıyorum, böyle çirkin ithamlari pohpohlamak yerine önlemler alınmalı. Ortada hiç bir sebep ve durum yokken yapılan bir karalamaya verilen tepkiyi reklam olarak yaftalamak çirkin. Her yetki sahibine Hz. Ömer adaleti nasip olsun ne diyelim...

Değerli arkadaşlar her ne kadar nickimin yanında Yönetici yazsada, sizlerin yönetilmeye ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. Sizler burada birbirinize hakaret etmeden düzgün bir üslup ile tartışabileceğinize inanıyorum. Bir yorumu beğeniyor olmam içeriğine katıldığım anlamına gelmez. Bu forumu keyifli vakit geçirmek için kullanıyor, bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Nasıl sosyal yaşamınızda karşılaştığınız tartıştığınız birini hayatınızdan çıkarıyorsanız, bu forumdada kullanıcının nickine tıklayarak Yok Say a basarsanız o kullanıcının mesajlarını bir daha görmezseniz. Kaç kişi bir kişi ile tartışıyorsunuz. Foruma ve bu konuya mesaj yazan arkadaşların organize bir şekilde reklam yapmaya çalıştıklarına ihtimal vermiyorum. Ayrıca değerli vaktinize yazık değil mi? Birbirinize bir şeyleri ispat etmek zorunda mısınız? Yazık değil mi burada bir şeyler öğrenmek için konuyu açan arkadaşımızın konusunda tartışmaya?

Daha öncede bahsettiğim gibi hakaret küfür içeren mesajların görünürlükten kaldırılması ve açık bir şekilde reklam dışında mesajlara bir müdahalede bulunmuyorum.

Son düzenleme:
Ben ilk espressolarımda sözen ve sonrasında da porlex kullandım uzun süre. Porlex gayet güzel iş görüyor ancak filtre çekiminde çok toz üretiyor maalesef.
250₺ şu an için düşük bir bütçe, diğer arkadaşların dediği gibi üstüne az biraz daha koyup 2. El bir Timemore alınması mantıklı.

Ben de aynı süreçlerden geçtim ve işimi tam anlamıyla görmeyecek bir değirmen alacağıma birkaç ay boyunca kahvecilere gidip öğüttürdüm, değirmeni olan arkadaşlarıma yanladım :D En sonunda aliexpressten Timemore slim aldım ve şuan severek kullanıyorum.

Not: Bu bir reklam değil, tavsiyedir :)

Merhabalar, yukaridaki yazan arkadaslarin hepsine katiliyorum. 1 ay hario smart g deneyimim oldu 300 liraya almistim. Sonra timemore geçtim ve aradaki fark muazzam bence beklesin. Eger cidden arkadasin butcesi yoksa ben elimdeki degirmeni(hario cok az kullanilmis) cok cuzi bir ucretle satabilirim.

Geri