Arıcı
Barista
- İsim
- Ayhan-Meş Arıcılık
Daha fazla
- İsim
- Ayhan-Meş Arıcılık
- Değirmen
- Timemore
Bugün bir kısım siparişi daha kargoya verdim. Kargosu gönderilenlere özelden mesaj attım. Kalan siparişleri bir aksilik olmazsa yarın kargoya vereceğim.
Sipariş vermek isteyen arkadaşlar özelden veya Instagram (Meş Arıcılık) üzerinden mesaj atabilirler

Sipariş vermek isteyen arkadaşlar özelden veya Instagram (Meş Arıcılık) üzerinden mesaj atabilirler
Merhabalar değerli Kahve Kulübü üyeleri,
Biraz geç duyuru yapabildim bu sene. Kovanların bulunduğu yer dağlık bir yer ve yolları çok sapa. Ne kadar planlama yapsam da, öngöremediğimiz bazı aksaklıklar olunca gecikmeler yaşanabiliyor. Babamla birlikte tek başımızayız ve inanın işleri yürütmek çok zorlaşıyor kimi zaman. Başlık altında yazan, özelden ve Instagram üzerinden mesaj atan bazı arkadaşlara şu son günlerde fırsat bulup da cevap veremedim. Kendilerinden özür diliyorum.
Duyuruya geçmeden önce kısa bir açıklama yapmak istiyorum. Bu sene ne yazık ki kötü bir bal sezonu oldu. Her şeyden önce, kovanlarımın bir kısmı kış ayını çıkaramayınca kovan sayısı düştü. Bir de bu senenin yaz ayında kovanların bulunduğu yerde hava önceki senelere göre çok daha fazla rüzgarlıydı. Rüzgar ise arıcılıkta olumsuz bir etkiye sahip. Hal böyle olunca, kovanlardan çok az bal alabildim. Kovan başına ortalama 2-2.5 kg kadar. Bazı kovanlardan ise neredeyse hiç bal alamadım. (Konunun daha iyi anlaşılması adına şöyle bir örnek vereyim: Bazı yerlerde arıya verilen katkı, şeker vs. etkisiyle kovan başına 20-30 kilo kadar bal toplanmakta.) Normalde bu işten hala kar falan ettiğim yok, ama işte babamdan dolayı işi bırakmak da istemiyorum.
Duyuruya gelince… Her sene olduğu gibi bu sene de Kahve Kulübü için bir indirim belirledim. Fiyatları geçen sene hiç değiştirmemiştim. Bu seneki fiyatları elimden geldiğince makul tutmaya çalıştım. Kargo ücretleri gerçekten çok arttı. Bu sebeple iki ve üzeri ürün siparişinde kargo ücretsiz olacaktır.
Geçen senelerde olduğu gibi, arılara şeker ve başka katkı malzemesi vermedim. Size göndereceğim bal, Hakkari’nin dağ eteklerinde üretilen hakiki bir baldır. İçinde en ufak bir sahtelik barındırmamaktadır. Sizden ricam, piyasadaki ballarla karıştırmamanız, kesinlikle aynı kategoride değiller çünkü.
Şimdiden umarım memnun kalırsınız.
İNDİRİM DETAYLARI
Arıların bulunduğu yer: Hakkari, şehir merkezinden yaklaşık 40 km uzaklıkta.
Rakım: Yaklaşık 1800-2000 m
Sattığımız ürünler: Karakovan Bal - Süzme Bal
Karakovan Bal kilosu: 1.650 TL yerine Kahve Kulübü'ne özel 1500 TL.
Süzme Bal Kavanozu (Net 900 gr): 1.100 TL yerine Kahve Kulübü'ne özel 1.000 TL.
Not 1: Süzme bal kavanozu net 900 gramdır.
Not 2: Bu seneki Karakovan bal kutuları net 1-1.7 kg aralığındadır. Karakovan bal kutularında bölme yapmadığım için siparişlerinizi verirken 1 kilo, 2 kilo vs. şeklinde değil de 1 kutu, 2 kutu vs. şeklinde verirseniz sevinirim.
KARGO: İki ve üzeri ürün siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ. Tekli ürün alımında kargo bedeli 100 TL. Yurtiçi Kargoyla gönderiyorum. (Bir karakovan ve bir süzme siparişi de ikili ürün kapsamında olduğundan kargo ücretsiz olacaktır.)
ÖDEME: Ödemeyi havale/eft yoluyla alıyorum. Siparişlerinizi ertesi günü Yurtiçi Kargo'ya veriyorum. Kargo kodunu size ilettikten sonra sizinle paylaşacağım İBAN üzerinden havale/eft ile ödeme yapabilirsiniz.
Sipariş vermek için buradan mesaj atabileceğiniz gibi instagram adresimiz (Meş Arıcılık) üzerinden de ulaşabilirsiniz. Ayrıca instagram sayfasını da takip ederseniz çok sevinirim.
Sevgiler, saygılar...
Ekli dosyayı görüntüle 40227Ekli dosyayı görüntüle 40228