• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

"Güven"in Adresi-Kahve Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birisi mesaj gönderiyor özelden ancak iletilmiyor
karşıya gibi bir durum.
Sizde özel konuşma oluşturuldu ise karşı tarafada iletilmiş olması gerekir. Belki karşı taraf yok say olarak sizi belirtmişse o zaman görünmüyor olabilir. İlk defa bu şekilde bir sorun iletiliyor.

Ömer bey merhaba,
Avrupailik dışında diğer görüşlerinize katılıyorum.
Yaşınız kaç bilmiyorum ben 56 yaşındayım, sözün senet olduğu durum eski Türkiyede yaşanıyordu, çok güzel günlerdi. 🙂
33 yaşındayım, Avrupada devlete vergi bildirimlerinde, kişilerarası alışverişlerde vs aynı durum söz konusudur. Sen ne dersen devlet öyle hesaplar ama yalanını yakalarsa da bitersin. Türkiye'de her köşe başını bir at hırsızının tutuyor olmadığı zamanlarda da durumun böyle olduğunu sizin gibi büyüklerimizden duyduk elbet. :) Nerde o eski günler...

Benim bu kulüpte parayı önden gönderip ürünü 1 hafta sonra aldığım arkadaşım da oldu parayı alıp ürünü 3 gün sonra gönderebildiğimde. Çok alım satım yaptım hiç mağdur olmadım yada mağdur da etmedim. Geçen gün konuşulmuştu yeri gelmişken vurgulamak istiyorum, satış konusunun altına güvenilir satıcı yazmak bu kişi sana kazık atarsa ben kefilim demek değil ben bu kişiyle daha önce alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım bilmenizi isterim demektir. Herkese güven dolu dostluklar dilerim.

Bu durum benim de çok hoşuma gidiyordu ve dikkatimi çekiyordu. İlk defa bir foruma üye oldum. Sırf forumdaki dostluk ilişkileri ve seviyeli konuşmalar, tartışmalar yüzünden.

Forumdan alım yapmadım fakat yaptığım fındık satışlarında bu güven ortamının ne olduğunu anladım.

Bir öğrenci olarak sürekli ticaretin içinde olmaya çabalıyorum fakat gerçekten "Sözün senet olması" durumu gerçekten artık geçerli değil. Ama bu forumda bu gerçekten var.
Güven ortamının bozulmaması dileğiyle...

İlk zamanlar herkesin birbirini tanıdığı küçük bir kasaba gibiydi burası. Artık güvenin adresi olmaktan çıkıyor gibiyiz.

Alım satımlarda dikkatli olun dostlar.

Şu an ikinci el kısmından rastgele üç tane ilan gördüm ve üçünde de şüpheli durum var.

Geri