• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gün İçerisinde Ne Zaman Kahve İçiyorsunuz?

Kahve Vakti Anketi

• Uyandığım gibi

Oy: 19 18.3%
  • Kahvaltı ile/sonrasında

Oy: 25 24.0%
  • Öğlen yemeği sonrasında

Oy: 7 6.7%
  • Akşam/gece

Oy: 6 5.8%
  • Kafama nasıl eserse/düzenli bir rutinim yok

Oy: 47 45.2%

• Kullanılan toplam oy
    104
Hafta içi akşam yemeğinden sonra, haftasonu uyandığım gibi

Kahvaltı niyetine en az 18gramlık bi demleme
Aç karna çay içince karın ağrısı yapıyor ama kahve tokluk veriyor. Sabah bu vesileyle hiçbir şey yemem.

Öğlen yemeğinden sonra bi 15gram daha
Çok keyifliysem 4-5 gibi, pisküvit yanına 12,5 / 15 gram daha demler günü kapatırım.

Kahvaltı niyetine en az 18gramlık bi demleme
Aç karna çay içince karın ağrısı yapıyor ama kahve tokluk veriyor. Sabah bu vesileyle hiçbir şey yemem.

Öğlen yemeğinden sonra bi 15gram daha
Çok keyifliysem 4-5 gibi, pisküvit yanına 12,5 / 15 gram daha demler günü kapatırım.
Emre hocam forumdaki çoğu cevabınızı beğenerek takip ediyorum (Merak etmeyin sapık değilim 😂). Hangi tarzda ya da hangi bisküvileri tercih ediyorsunuz kahve yanına?

@zebercet ’e benzer şekilde, sabah kahvaltı etmediğim için, 18-15gr arası. Devamında kahvaltı sonrası bir 15gr. Son olarak 4-5gibi 15-12gr kahveyle bitiriyorum. Genellikle son demlemede benim için tatlar karışmaya başladığından çok beğendiğim çekirdek varsa sona bırakmamaya çalışıyorum.

Teşekkür ederim, çok memnun oldum🌸
Hangi tarzda ya da hangi bisküvileri tercih ediyorsunuz kahve yanına?
Bu soruyu sormakta o kadar haklısın ki. Markete çikolata-bisküvi almaya gidiyorsun ve o kadar çok çeşit var ki sanırsın sergiye gitmişsin ve ayakta en kötü 5dk, hangi bisküviyi/çikolatayı alacağım diye bakınıyorsun, sonunda ehh diyip birini alıp çıkıyorsun(: genelde de leş oluyor bitiremiyorsun.

Ben çözümü paket içinde paket(paketception) ürünlerde buldum.
Zaten çok şeker tüketmiyorum o yüzden bi raffello ya da zipli paket züber alıyorum. En az 2hafta, küçük küçük lokmalarla gidiyor.

Sabah kahvaltı öncesinde/yerine 18-22 gramlık bir demleme, öğleden sonra 15-18 gramlık 1 ve ya 2 demleme ile genelde günü kapatıyorum. Akşam çok aşerirsem 1 standart bardak decaf işi çözüyor.

Teşekkür ederim, çok memnun oldum🌸

Bu soruyu sormakta o kadar haklısın ki. Markete çikolata-bisküvi almaya gidiyorsun ve o kadar çok çeşit var ki sanırsın sergiye gitmişsin ve ayakta en kötü 5dk, hangi bisküviyi/çikolatayı alacağım diye bakınıyorsun, sonunda ehh diyip birini alıp çıkıyorsun:) genelde de leş oluyor bitiremiyorsun.

Ben çözümü paket içinde paket(paketception) ürünlerde buldum.
Zaten çok şeker tüketmiyorum o yüzden bi raffello ya da zipli paket züber alıyorum. En az 2hafta, küçük küçük lokmalarla gidiyor.
Kesinlikle haklısınız. Bir ürünün büyük ambalajını almaktansa biraz daha fazla para verip porsiyonluk paketlerde almak bana da çok daha mantıklı geliyor.
Ayrıca kendimce marketteki çikolataların, bisküvi ve dondurma dahil her paketli ürünün kalitesinin gitgide düştüğünü ve lezzetlerinin de gerçek çikolatadan çok kimyasal ürünlere benzediğini düşünüyorum.
Züber gibi şekersiz ve tat anlamında da ağzı yormayacak ürünler bence de daha güzel gidiyor kahve yanında. Beklediğim cevap tam olarak böyleydi.

Sabah uyanır uyanmaz 35 gram/535 ml. Bunun 200 ml'ini evde, kalanını işte içiyorum. Heralde 10'dan sonra da ertesi sabah kadar kahve içmiyorum. Bazen akşam çok canım isterse biraz demliyordum ama o zaman ertesi sabah kahve demlemek için o kadar hevesli olamadığımı fark ettiğim için onu da yapmıyorum artık.

Özellikle bu aralar kahve konusunda düzensiz göçmen gibiyim. Vakti, zamanı ve yeri hiç belli olmuyor. 😏

Günde 11-18 gram arası Tek bardak kahve içiyorum. Zamanı belli değil. Bazen 2 bardak içtiğimde olur ama 1/8 falandır oranı.

Bi ara aylık 2 kilo kahve tüketiyordum. Cılkını çıkarmıştım. Şimdi daha sağlıklı bi şekilde hayatıma entegre ettim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uyandığım saat fark etmeksizin bir 15gr demleme öğlen 1-2 gibi, aynı şekilde bir demleme de akşamüstü 6-7 civarlarında içiyorum genelde. Akşam kahve içmek gibi bir alışkanlığım hiç yok ama bazen ikinciyi 8 civarlarına kaydırdığım oluyor sadece gün içindeki akışa göre.

sabah 9:00 gibi ilk demlememi yapıyorum 11:00 civarı 2. demleme.
12:00-13:00 civarı kahvaltı yapıyorum ve sonrasında 3. kahve geliyor tabi
akşamdan önce ve akşam saatlerinde olmak üzere 2 kez daha içiyorum
ortalama günde 5 kez demleme yapıyorum 15-16 gr'dan olsa 75-80 gram civarı günlük tüketimim. 100 gramı geçmemeye çalışıyorum.

Genelde 1 bardak sabahları içerim. Ara sıra akşam içtiğim de olabiliyor. 2 günde 3 bardak içiyorum desek günde 25 gram işte.

Canım her istediğinde içerim ama asla değişmeyen tek rutinim sabah yüzümü yıkmadan espresso makinasını çalıştırmam.

Geri