• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Grundig ksm 4330 alınır mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eren1305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eren1305

Yeni Üye
İsim
eren
Daha fazla  
İsim
eren
Merhaba,
V60 ve filtre kahve ile kahve içmekteyim. Espresso tatlarınıda denemek istiyorum. Molent pocket kahve öğütücüm var. Konuda bahsettiğim Grundig ksm4330 veya 5-6 bin tl bandında herhangi bir makine işimi görür mü ? Yoksa kaliteli bir espresso makinesi almadan bu işlere girmemeli miyim? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Biraz daha bütçe artırıp 2. El gaggia pro alınabilir şahsen gaggiadan da düşük bir şey almazdım ben . değirmeniniz de espresso için yeterlimi bilmiyorum .ben gaggiamı sattım ve sizin kadar bütçe ayırcak olsam espressoya wacoca picopresso gibi ürünleri bir araştırırdım önce

Merhaba,
V60 ve filtre kahve ile kahve içmekteyim. Espresso tatlarınıda denemek istiyorum. Molent pocket kahve öğütücüm var. Konuda bahsettiğim Grundig ksm4330 veya 5-6 bin tl bandında herhangi bir makine işimi görür mü ? Yoksa kaliteli bir espresso makinesi almadan bu işlere girmemeli miyim? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Molent değil de bir espresso değirmeni kullanırsanız, grundig'in portafiltresini basınçsız hale getirirseniz, makine basıncını maksimum 8-9 bar, ısısını da maksimum 94° ve stabil bir hale getirirseniz ya da en stabil haliyle kullanmayı öğrenir-sağlarsanız kullanabilirsiniz. Bunlar olmadan espressoyu sevmeyeceksiniz.

Molent değil de bir espresso değirmeni kullanırsanız, grundig'in portafiltresini basınçsız hale getirirseniz, makine basıncını maksimum 8-9 bar, ısısını da maksimum 94° ve stabil bir hale getirirseniz ya da en stabil haliyle kullanmayı öğrenir-sağlarsanız kullanabilirsiniz. Bunlar olmadan espressoyu sevmeyeceksiniz.
Hocam bunları bu makinada yapmak mümkün mü

Geri