• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Grizzly Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan puspus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hazır indirim varken Kongo mpumbi micro lot ve Etiyopya burtukaana sipariş ettim. Kahveler bugün elime geçti. Şu an Kongo' yu deniyorum. Tadım notları buram buram alınıyor adeta çay gibi bir kahve. Ben tadım notlarına ek olarak baya taze nane tadı aldım.

Hazır indirim varken Kongo mpumbi micro lot ve Etiyopya burtukaana sipariş ettim. Kahveler bugün elime geçti. Şu an Kongo' yu deniyorum. Tadım notları buram buram alınıyor adeta çay gibi bir kahve. Ben tadım notlarına ek olarak baya taze nane tadı aldım.
Ben de almayı düşünüyorum, kahveler kutuda mı geldi, bir de hangi kargo firmasıyla geldiğini öğrenebilir miyim?

Ben de geçen hafta Sumatra ve Kongo almıştım. Her ikisinden de memnun kaldım. Fiyatlarına göre gayet makul çekirdekler.

Ethiopia ve Kongo sipariş verdim. Deneme listemde olan bir kavurucuydu. Bu akşamın 2. Siparişiydi. Limitleri zorladık.😃

Sepette hediye çeki kullan bölümüne "kargobizden" kodunu yazınca 100 tl üzeri ücretsiz oluyor kargo, şimdi denedim problem gözükmüyor sitede.

14 şubat indirimlerinde etiyopya ve kongo çekirdeklerini almıştım. Fiyatlar uygun olunca kavurumda defekt olabilir diye düşünüyordum, forumda bazı uygun fiyatlı firmalarda okumuştum. Burada kesinlikle böyle bir şey yok, uzmanı değilim tabii ki ama ben homojen buldum. Tek sıkıntı çekirdeklerde statik var, 3-4 aydır hiçbir çekirdekte karşılaşmamıştım, unutmuşum varlığını :(

Ekli dosyalar

• File_000.jpeg
    File_000.jpeg
    151.6 KB · Görüntüleme: 104
  • File_004.jpeg
    File_004.jpeg
    155.1 KB · Görüntüleme: 104
14 şubat indirimlerinde etiyopya ve kongo çekirdeklerini almıştım. Fiyatlar uygun olunca kavurumda defekt olabilir diye düşünüyordum, forumda bazı uygun fiyatlı firmalarda okumuştum. Burada kesinlikle böyle bir şey yok, uzmanı değilim tabii ki ama ben homojen buldum. Tek sıkıntı çekirdeklerde statik var, 3-4 aydır hiçbir çekirdekte karşılaşmamıştım, unutmuşum varlığını :(
Afiyet olsun :) Maalesef Kongo yapıyor biraz statik :)

Maalesef bir tek o paket zipli değil :(
Bende de aynı durum var. Ama degassing bitince buzluğa atacağım. O yüzden pek sorun değil. Yine de sıradaki siparişimizde not düşsek 2x250 şeklinde zipli paketlerde gönderilmesi için uygun mudur sizin için?

Bende de aynı durum var. Ama degassing bitince buzluğa atacağım. O yüzden pek sorun değil. Yine de sıradaki siparişimizde not düşsek 2x250 şeklinde zipli paketlerde gönderilmesi için uygun mudur sizin için?
Merhabalar, fark etmişsinizdir, 2x250gr ile 500gr arasında bir fiyat farkı var. Paket, etiket dolayısıyla bu durumda benim tercihim aslında 2x250gr olarak satın almanız zipli istediğiniz takdirde :) Maliyetsel açıdan bir fark olmasaydı neden olmasın tabii..

Geri