Ben de almayı düşünüyorum, kahveler kutuda mı geldi, bir de hangi kargo firmasıyla geldiğini öğrenebilir miyim?Hazır indirim varken Kongo mpumbi micro lot ve Etiyopya burtukaana sipariş ettim. Kahveler bugün elime geçti. Şu an Kongo' yu deniyorum. Tadım notları buram buram alınıyor adeta çay gibi bir kahve. Ben tadım notlarına ek olarak baya taze nane tadı aldım.
Karton kutudaydı paketler. Ben yurtiçi tercih ettim yaşadığım bölgede iyi diye. Ekstradan ups de var seçeneklerde.Ben de almayı düşünüyorum, kahveler kutuda mı geldi, bir de hangi kargo firmasıyla geldiğini öğrenebilir miyim?
Çok teşekkürler. Kod gidileceğini bilmiyordum. Verdim siparişi. Problem olmadı.Sepette hediye çeki kullan bölümüne "kargobizden" kodunu yazınca 100 tl üzeri ücretsiz oluyor kargo, şimdi denedim problem gözükmüyor sitede.
Afiyet olsun14 şubat indirimlerinde etiyopya ve kongo çekirdeklerini almıştım. Fiyatlar uygun olunca kavurumda defekt olabilir diye düşünüyordum, forumda bazı uygun fiyatlı firmalarda okumuştum. Burada kesinlikle böyle bir şey yok, uzmanı değilim tabii ki ama ben homojen buldum. Tek sıkıntı çekirdeklerde statik var, 3-4 aydır hiçbir çekirdekte karşılaşmamıştım, unutmuşum varlığını![]()
Sumatra için v60 reçetesi var mı acabaBen de geçen hafta Sumatra ve Kongo almıştım. Her ikisinden de memnun kaldım. Fiyatlarına göre gayet makul çekirdekler.
Şu anlık yok, ama yaparız neden olmasın ben şu anda sumatra içiyorum moccamasterda demlenmiş o da süper oluyorSumatra için v60 reçetesi var mı acaba![]()
Şu anlık yok, ama yaparız neden olmasın ben şu anda sumatra içiyorum moccamasterda demlenmiş o da süper oluyor
Hoffman metoduyla yaptım vişne tadı belirgin baya, tütün tatlılığı da hissediliyor. Keyifli bir kahve olmuşŞu anlık yok, ama yaparız neden olmasın ben şu anda sumatra içiyorum moccamasterda demlenmiş o da süper oluyor![]()
Afiyet olsunHoffman metoduyla yaptım vişne tadı belirgin baya, tütün tatlılığı da hissediliyor. Keyifli bir kahve olmuş![]()
Maalesef bir tek o paket zipli değilKeşke kahve paketleri açılıp kapanan paketlerden olsaydı. (500 gramlık paket)
Bende de aynı durum var. Ama degassing bitince buzluğa atacağım. O yüzden pek sorun değil. Yine de sıradaki siparişimizde not düşsek 2x250 şeklinde zipli paketlerde gönderilmesi için uygun mudur sizin için?Maalesef bir tek o paket zipli değil![]()
Merhabalar, fark etmişsinizdir, 2x250gr ile 500gr arasında bir fiyat farkı var. Paket, etiket dolayısıyla bu durumda benim tercihim aslında 2x250gr olarak satın almanız zipli istediğiniz takdirdeBende de aynı durum var. Ama degassing bitince buzluğa atacağım. O yüzden pek sorun değil. Yine de sıradaki siparişimizde not düşsek 2x250 şeklinde zipli paketlerde gönderilmesi için uygun mudur sizin için?