• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Grizzly Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan puspus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de tam Grizzly Coffee Roaster'ı araştırıyordum. Bu çekirdek sitelerinde var mı? Bir de diğer çekirdekleri deneyen oldu mu? Güzel çekirdekler var sitede.
Merhabalar, çok yakında bu çekirdek de satışta olacak :) Diğer kahvelerimize de bakabilirsiniz, bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım :)

Kargo ucretsiz, isterseniz 250gr istediginiz bir cekirdegi kargo ucretsiz alabiliyorsunuz. Begenirseniz daha fazla alabilirsiniz.

Cok cok seviyorum ve destekliyorum bu durumu.

Cok kez yasadigim bir durum şudur: bir cekirdegi begenip merak etmeme ragmen cekirdegin %25 i kadar parayi kargoya vermek istemedigimden vazgeciyorum cekirdekten.
şimdiden afiyet olsun :)

Merhabalar, yazılmış olan kargo problemiyle ilgili yazıyorum. Sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde 100tl ve üzeri kargo bedava. Bu miktarın altındakiler de kargo firmaları tarafından verilen ücretler ekleniyor maalesef. Kargo firmaları ücretlerini dosya veya koli büyüklüğüne yani desi dediğimiz ölçüye göre fiyatlandırılıyor. Aynı deside olan iki ürün aynı ücrete sahip oluyor, yani 10tl lik bir ürün aldığınızda da aynı ücret uygulanıyor 80tl lik olunca da. Muhtelemen @Darkness29 arkadaşımızın paylaşmış olduğu görselde adres bilgileri girilmemişti. Adres girildiğinde kargo ücreti ortaya çıkacaktır. Açıkçası kargo ücretsiz dendiğinde ben de şaşırmıştım:) Bizde bütün ürünlerin kargo ücretleri aynı olsun isterdik ancak takdir edersiniz ki biz kahve fiyatlarımızı mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışıyoruz. Ticari politikamızıda bütün kahve severlere hitap etmek üzere belirledik. Bunu göz önünde bulundurduğumuzda kargo ücretleri de sizin de dediğiniz gibi kahve fiyatlarına oranla yüksek kalabiliyor. Bu yüzden 100tl gibi bir kargo limiti belirledik.
Umarım daha anlaşılır olabilirmişimdir. :) Tekrardan sorunuz olursa yardımcı olurum :)
Aynı zamanda bizim aslen çalıştığımız firma UPS kargo, ek seçenek olması açısından Yurtiçi Kargo'yu da ekledik. UPS ile uzun yıllardır çalıştığımız için de UPS tarafından yapılan fiyatlandırmalar daha uygun oluyor bilginize :)

Ever adres bilgilerini girmemistim, kontrol amacli bakmistim. Acikcasi adres bilgilerini girince kargo ucreti cikacagini dusunememistim. Hatali yonlendirme yaptiysam affola..

Ever adres bilgilerini girmemistim, kontrol amacli bakmistim. Acikcasi adres bilgilerini girince kargo ucreti cikacagini dusunememistim. Hatali yonlendirme yaptiysam affola..
Estafurrullah, bende kontrol ettim özellikle siz öyle diyince.. Neden öyle gösterdiğini ve neden 100tl üzeri kargo bedava olduğunu detaylıca açıklamak istedim soru işareti kalmaması için.. İyi akşamlar :)

Biraz önce bir arkadaşın önerisiyle beraber, Ethiopia Burtukaana ve Kongo Mpumbi sipariş ettim, dedikler gibi 100 tl üstüne kargo ücretsiz, keşke filtre ve espresso olarak farklı kavrum seçenekleri olsaydı diye düşünüyorum, denediğimde mesajımı güncelleyeceğim. Ümitliyim, bakalım...

Biraz önce bir arkadaşın önerisiyle beraber, Ethiopia Burtukaana ve Kongo Mpumbi sipariş ettim, dedikler gibi 100 tl üstüne kargo ücretsiz, keşke filtre ve espresso olarak farklı kavrum seçenekleri olsaydı diye düşünüyorum, denediğimde mesajımı güncelleyeceğim. Ümitliyim, bakalım...
Merhabalar, Colombia Finca Las Mercedes in hem espresso hem de filtreye yönelik 2 profili bulunmaktadır. Ancak her kahve farklı profillerde kavurmaya el verişli olamıyor maalesef. Bu nedenle biz de sitemizde kahveleri filtre ve espresso şeklinde ayırdık. Burtukaana'nın yapısı gereği de omni kavurmanın daha verimli olacağını düşündüm. Bu yüzden de Burtukaana hem espresso hem filtre seçeneğinde.. Afiyet olsun :)

Merhabalar, Colombia Finca Las Mercedes in hem espresso hem de filtreye yönelik 2 profili bulunmaktadır. Ancak her kahve farklı profillerde kavurmaya el verişli olamıyor maalesef. Bu nedenle biz de sitemizde kahveleri filtre ve espresso şeklinde ayırdık. Burtukaana'nın yapısı gereği de omni kavurmanın daha verimli olacağını düşündüm. Bu yüzden de Burtukaana hem espresso hem filtre seçeneğinde.. Afiyet olsun :)
Burkatana espressoda çok iyi 👌

Dün espresso perfetto dan comandante ve delta press birde kendilerinde Ethiopia Wolichi Wachu siparişi vermiştim sonradan aradılar ellerinde olmadığı için Kongo Mpumbi Micro Station gönderdiler. Bugün kargolarım geldi, kahvede 25 aralık kavurum yazıyordu, açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım yeni kavurum göndermelerini bekliyordum. Delta press ile terazin ve su sıcaklığını ölçecek termometrem olmadığı için göz kararı demleme yapmış oldum. Delta press hoşuma gitti yumaşak içimli bir kahve çıktı. Kongo Mpumbi Micro Station kahvesinden kekik ve fesleğen tatları gayet net geliyordu. Meyvemsi tatları sevdiğim için bu kahve bana pek hitap etmedi.

Dün espresso perfetto dan comandante ve delta press birde kendilerinde Ethiopia Wolichi Wachu siparişi vermiştim sonradan aradılar ellerinde olmadığı için Kongo Mpumbi Micro Station gönderdiler. Bugün kargolarım geldi, kahvede 25 aralık kavurum yazıyordu, açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım yeni kavurum göndermelerini bekliyordum. Delta press ile terazin ve su sıcaklığını ölçecek termometrem olmadığı için göz kararı demleme yapmış oldum. Delta press hoşuma gitti yumaşak içimli bir kahve çıktı. Kongo Mpumbi Micro Station kahvesinden kekik ve fesleğen tatları gayet net geliyordu. Meyvemsi tatları sevdiğim için bu kahve bana pek hitap etmedi.
Sizin damak tadınız, umarım diğer kahvelerimizi daha çok beğenirsiniz. Etiketimizde bir hata vardı bugün fark etmiş oldum bende.. Aslında o parti 30 Aralık'ta kavruldu. Yani 1 haftalık bir kahve, içmeniz için ideal durumda degassing sürecinden dolayı. Bu durum bir kere daha yaşandığı için birlikte çalıştığım arkadaşları tekrardan uyardım bu konu hakkında, kusura bakmayın. Aynı zamanda, aslında 25 Aralık da yeni bir kavrum tarihi, @teyyaredenkahve 'ye göndermiş olduğumuz La Palma y El Tucan 24 Aralık kavrumuydu. Avrupadaki çoğu tanınmış roasterylerinde raflarında hep 3-4 haftalık kahveler bulunuyor. Ben de şaşırmıştım ilk gördüğümde, elimde yurtdışından aldığım ekim ayında kavrulmuş kahveler var vakumlanmamış, buzlukta bekletilmemiş. İnanmazsınız tazeliklerini korumuşlar ve inanılmaz tatları veriyor.. Bunları sadece bilgilendirme olması amaçlı, karşılıklı deneyimlerimizi paylaşalım diye yazdım lütfen yanlış anlamayın.. :) Afiyet olsun tekrardan :)

Merhabalar, burtukaana için v60 reçete paylaşabilir misiniz?
Merhabalar, 15gr-250ml, 92derece 60-80ppm su, Comandante 24clik (orta kalınlıkta), 60ml blooming - 90ml-100ml toplam 3 döküş, 2.30dk demleme süresi ile deneyebilirsiniz. Afiyet olsun :)

Geri