• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Grizzly Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan puspus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi günler trendyol üzerinden bir sipariş oluşturdum (961592726) eğer mümkünse son kavrumlardan çıkış yapabilir misiniz? Elimde bir miktar stok var degassing süresini evde bekleyebilirim :)

İyi günler trendyol üzerinden bir sipariş oluşturdum (961592726) eğer mümkünse son kavrumlardan çıkış yapabilir misiniz? Elimde bir miktar stok var degassing süresini evde bekleyebilirim :)
Selamlar, şansınıza kahveniz kalmamış zaten bugün kavrulacak :)

malum bu zamanda iyi kahveyi uygun fiyata bulmak neredeyse imkansız hale geldi, hazır espressoperfetto indirim yapmışken bir geisha bir Honduras oropendula ekledim sepete. hem indirim haberini buraya da vermek hem de indirimi verimli kullanabilmek adına @cemtolgaizm 'e geisha'nın yanına "şaşırtıcı", "aromatik" ve "patlayıcı" :p bir alternatif olarak ne ekleyebilirim, oropendula doğru tercih midir? doğru ve bir tane daha "kessin içmeniz lazım" kahve var mı envanterinde, sormak istedim. bu zor günlerde verdiği indirim fırsatı için de çok teşekkür ediyorum ayrıca :) keyifli forumlar...

malum bu zamanda iyi kahveyi uygun fiyata bulmak neredeyse imkansız hale geldi, hazır espressoperfetto indirim yapmışken bir geisha bir Honduras oropendula ekledim sepete. hem indirim haberini buraya da vermek hem de indirimi verimli kullanabilmek adına @cemtolgaizm 'e geisha'nın yanına "şaşırtıcı", "aromatik" ve "patlayıcı" :p bir alternatif olarak ne ekleyebilirim, oropendula doğru tercih midir? doğru ve bir tane daha "kessin içmeniz lazım" kahve var mı envanterinde, sormak istedim. bu zor günlerde verdiği indirim fırsatı için de çok teşekkür ediyorum ayrıca :) keyifli forumlar...
Afiyetler olsun simdiden, nasil bir kahve sevdiginize bagli tabii cok ayri bir deneyim olsun derseniz Luis Beltran Alvarado baya sarapsi bir kahve denenebilir. Yok sevmem daha meyvemsi olsun derseniz Oropendula guzel tercih. Yakinda da El Salvador’lar bir de Indonesia gelicek onlar da bambaska deneyim. Nasil biliyor musun? Peeeh :D

Selamlar herkese,

İlk direct trade kahvemiz olan El Salvador'ları web sitesine yükledik.
2 çeşit kahve ve totalde 3 profil mevcut.
Ay sonuna kadar geçerli olacak kampanyaya da dahil ettik kahveleri.

1. Kahve: El Salvador Finca La Siberia, Red Bourbon filtreye ve espressoya yönelik iki ayrı kavurma profili ile satışa çıktı.
2. Kahve: El Salvador La Divina Providencia, Anaerobic Red Bourbon kahve sadece filtreye yönelik.
Ufak bilgilendirme: Geçen sene yapılan 2020 El Salvador Cup Of Excellence 1.si Divina Providencia'dan çıkmış bir kahveydi. :)

Biliyorsunuz ki kurdan dolayı diğer kahvelerimizin de fiyatlarını geriye çekmiştik, görenler olmuştur.

Şimdiden herkese afiyetler olsun!

El Salvador dışında Espresso için önerdiğiniz bir kahve var mı?
Honduras Finca Oropendula 🤘🏼 Ya da Alaska veya Rocky Mountains bizce hepsi çok iyi ama damak tadına göre değişiyor tabii.

@cemtolgaizm Cem Bey Merhaba, Rocky Mountains Blend'i siteden satın alamıyoruz sanırım seçenekler girilmemiş ilgili kahve için. bugün içerisinde birkaç kahve daha ekleyip sipariş vermek istiyordum, bir sorun mu var acaba?

teşekkürler,

@cemtolgaizm Cem Bey Merhaba, Rocky Mountains Blend'i siteden satın alamıyoruz sanırım seçenekler girilmemiş ilgili kahve için. bugün içerisinde birkaç kahve daha ekleyip sipariş vermek istiyordum, bir sorun mu var acaba?

teşekkürler,
Selamlar, kavrulmuş stok bittiği için onu kapattık şimdilik maalesef.

Kargom ulaştı. Tebrik ederim, şu ana kadar yığınla kavurucudan (yerli, yabancı) ürün satın aldım, bana göre hem tasarımı hem de dokusu itibariyle en şık paket sizinki olmuş, zip kalitesi dahil. Kavrum da tutarlı, 23 Aralık tarihli çekirdekten bir single shot çekip ortalama bir gövde, can sıkmayan asidite ve bitişte sütlü çikolata elde ettim. Arkasından yumuşak içimli cortado tükettim. Fiyatına oranladığımızda başarılı bir blend olmuş.

Kargom ulaştı. Tebrik ederim, şu ana kadar yığınla kavurucudan (yerli, yabancı) ürün satın aldım, bana göre hem tasarımı hem de dokusu itibariyle en şık paket sizinki olmuş, zip kalitesi dahil. Kavrum da tutarlı, 23 Aralık tarihli çekirdekten bir single shot çekip ortalama bir gövde, can sıkmayan asidite ve bitişte sütlü çikolata elde ettim. Arkasından yumuşak içimli cortado tükettim. Fiyatına oranladığımızda başarılı bir blend olmuş.
Yazdığınız yorumlar bizim için gerçekten çok değerli. Çok teşekkür ederiz, afiyet olsun. Mutlu yıllar dilerim. 😊

İlk defa Grizzly denedim çok memnun kaldım. Mana Mufti'nin en son kavrumunu ben aldım sanırım. Kahve hakkında çok bir şey yazmaya gerek yok, stoğu bitik galiba, orta gövde, yoğun çiçeksilik, yüksek tatlılık ve ilginç ama güzel asidite. Kavrum ise daha iyi olamazdı demek istiyorum. Her fincanda tertemiz sonuç. Evde bir sürü kahve olmasına rağmen 1 haftada paketin sonuna geldim. Kahve paketi de çok güzel olmuş. Fırsat olursa yeni kahveleri de denerim.

İlk defa Grizzly denedim çok memnun kaldım. Mana Mufti'nin en son kavrumunu ben aldım sanırım. Kahve hakkında çok bir şey yazmaya gerek yok, stoğu bitik galiba, orta gövde, yoğun çiçeksilik, yüksek tatlılık ve ilginç ama güzel asidite. Kavrum ise daha iyi olamazdı demek istiyorum. Her fincanda tertemiz sonuç. Evde bir sürü kahve olmasına rağmen 1 haftada paketin sonuna geldim. Kahve paketi de çok güzel olmuş. Fırsat olursa yeni kahveleri de denerim.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. 2022 son günlerde gelen yorumlar sayesinde çok güzel başladı. :) Evet, şansınıza mı artık, yoksa denemeyenlerin şanssızlığına mı diyelim bilemedim ama o kahveye elveda dedik 2021 ile birlikte. Afiyet olsun. ✌🏼

15 Aralık kavrumlu el salvador - divina providencia kahvesini sitelerindeki referans reçeteyle cmd 24 klik, 92 derece buzdağı su, traditional filtreyle demledim vadettiği mandalina kokusu eşliğinde arkadan şeftali tadı eşlik ediyor. Daha sonra farklı parametlerle damla köyceğiz suyla v60 ve crystal eye ile farklı demlemeler yaptım kahve hiç üzmüyor, kötü demlenmiyor gayet dengeli bir asiditesi ve tadı var ben çok beğendim. İleriki günlerde aeropress, moka-pot ve cleverla da demleyeceğim zannımca diğer ekipmanlarla da güzel sonuçlar alacağımı düşünüyorum. Almayı düşünen varsa hiç düşünmesin bence. yarın da gera tracon - geisha yı deneyeceğim bu kahveyle birlikte beklentim yükseldi baya 😁

Geri