• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

GrindBuddy!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uralavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba dostlar. Herkese selamlar. ✋
Grindbuddy projesini (eski adıyla Motordante) bir bütün olarak, gizlilik sözleşmemiz gereği söyleyemeyeceğim bir fiyata sattım. Yarın gece tüm domainleri ve instagram hesabını yeni sahibine teslim edeceğim.
Bundan sonraki süreçle alakalı bir bilgim yok. Ürünü birebir aynı şekilde üretmeyeceklerini düşünüyorum. Ben elimdeki üretilen modele ait, üretmeyi planladığım ama üretemediğim model ve stand dahil tüm teknik datayı kendileri ile paylaşacağım. Yanlış anlamadıysam ürünü geliştirip farklı marka değirmenlerle de uyumlu olabilmesi için çalışacaklarmış.
Fiyatı ile ilgili de bir fikrim yok zira satın alan firma Yeni Zellanda’dan. Tahminim odur ki buralara oldukça pahalıya gelir.
Benden satın aldığınız ürünlerin yasal garanti süresi dolmuş olsa da, bir arıza ile karşılaşırsanız yine elimden gelen yardımı yapmaya hazır olduğumu biliniz. Artık kahveyle ilgilenecek pek vakit bulamasam da ara ara burada sayfa yeniliyorum. (:
Emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim. Sağlıcakla kalınız. (:

Üstad emeğinin karşılığını almışsındır umarım, Motordanteyi dolabın güzide parçası olarak severek kullanıyorum. Emeklerine sağlık.

Merhaba dostlar. Herkese selamlar. ✋
Grindbuddy projesini (eski adıyla Motordante) bir bütün olarak, gizlilik sözleşmemiz gereği söyleyemeyeceğim bir fiyata sattım. Yarın gece tüm domainleri ve instagram hesabını yeni sahibine teslim edeceğim.
Bundan sonraki süreçle alakalı bir bilgim yok. Ürünü birebir aynı şekilde üretmeyeceklerini düşünüyorum. Ben elimdeki üretilen modele ait, üretmeyi planladığım ama üretemediğim model ve stand dahil tüm teknik datayı kendileri ile paylaşacağım. Yanlış anlamadıysam ürünü geliştirip farklı marka değirmenlerle de uyumlu olabilmesi için çalışacaklarmış.
Fiyatı ile ilgili de bir fikrim yok zira satın alan firma Yeni Zellanda’dan. Tahminim odur ki buralara oldukça pahalıya gelir.
Benden satın aldığınız ürünlerin yasal garanti süresi dolmuş olsa da, bir arıza ile karşılaşırsanız yine elimden gelen yardımı yapmaya hazır olduğumu biliniz. Artık kahveyle ilgilenecek pek vakit bulamasam da ara ara burada sayfa yeniliyorum. :)
Emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim. Sağlıcakla kalınız. :)
Hayırlı olsun @uralavci

Ülkemizde tasarım ve üretim yapma cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum.

Başarılarınızın devamını diliyorum.

Umarım başka projelere de imza atarsınız.

👏👏👏

Geri