• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Trendyol Amazon Hepsiburada Kahve ve Ekipman İndirimleri

Genellikle bayat oluyorlar. Özellikle Çekilmiş kahvelerden uzak durmak gerekiyor. Kahvenin ömrü zaten çok kısa. Çekirdek halinde alıp, içmeden hemen önce çekmek en iyi kaliteye ulaşmak için gerekli.

Trendyol Espressolab mağazasında 3 adet 100lü filtre kağıdı 499tl. Ürün altında 110/600 kuponu almanız gerekiyor.

Gelir elde etmesek de bizim de bu işbirliği etiketini eklememiz gerekiyor galiba, son zamanlarda çok fazla kişi kullanmaya başlamış.
#işbirliği değil

Yeni yeşil poşetlerden mi yoksa eski bol poşet mi?

Aramakla uğraşmak istemeyenler için link;

İhtiyacı olan varsa değerlendirebilir. Sepette 500₺

İhtiyacı olan varsa değerlendirebilir. Sepette 500₺

İyi marka oluyor değil mi bu Alaaddin, 0.40 lt acaba kullanışlı mı

27 eylülde demleme modu olan bir tartı gelicekmiş bime ihtiyac sahipleri değerlendirebilir

Ekli dosyalar

• IMG_3331.jpeg
    IMG_3331.jpeg
    194.6 KB · Görüntüleme: 214
Herhangi bir yerden orijinal aeropress filtresi bulabilen var mı, kahvehanem'den sipariş vermiştim onlar da siparişi iptal ettiler stoktan da kaldırmışlar, aeropress kullananlar filtreler bitince aeropressleri rafa mı kaldırıyor. Açıkçası orijinal filtre almak istiyorum çünkü bir süre v60 filtrelerinden keserek kullandım ve suyu döküş ve bekleme sırasında orijinal filteye göre çok daha fazla suyu akıtıyorlar çift katlı bile olsa tek kat orijinal kadar tutmuyor suyu, ayrıca ciddi bir doku farkı da var çok daha pamuklu ve yumuşak hissetiriyor orijinal.

Herhangi bir yerden orijinal aeropress filtresi bulabilen var mı, kahvehanem'den sipariş vermiştim onlar da siparişi iptal ettiler stoktan da kaldırmışlar, aeropress kullananlar filtreler bitince aeropressleri rafa mı kaldırıyor. Açıkçası orijinal filtre almak istiyorum çünkü bir süre v60 filtrelerinden keserek kullandım ve suyu döküş ve bekleme sırasında orijinal filteye göre çok daha fazla suyu akıtıyorlar çift katlı bile olsa tek kat orijinal kadar tutmuyor suyu, ayrıca ciddi bir doku farkı da var çok daha pamuklu ve yumuşak hissetiriyor orijinal.
Bizim ülkemizin ayiplarindan biri. Yeri geliyor aylarca aeropress bile bulunamıyor. Yanlış hatırlamıyorsam ben yıllar önce Amazon us üzerinden almıştım. Orjinal filtreleri veya bir tık daha kalın olup daha temiz sonuç veren Aesir filtreleri kawa.coffee'den temin edebilirsiniz. Kargo+vergi ödersiniz ancak orjinal filtreler oldukça ucuz olduğundan (€5) çok da fark etmez. Referans kodu ekipmanlarda da çalışıyordu sanırım. İlk defa sipariş veriyorsanız özelden €5 değerinde kod da atabilirim.

Bizim ülkemizin ayiplarindan biri. Yeri geliyor aylarca aeropress bile bulunamıyor. Yanlış hatırlamıyorsam ben yıllar önce Amazon us üzerinden almıştım. Orjinal filtreleri veya bir tık daha kalın olup daha temiz sonuç veren Aesir filtreleri kawa.coffee'den temin edebilirsiniz. Kargo+vergi ödersiniz ancak orjinal filtreler oldukça ucuz olduğundan (€5) çok da fark etmez. Referans kodu ekipmanlarda da çalışıyordu sanırım. İlk defa sipariş veriyorsanız özelden €5 değerinde kod da atabilirim.
Bilgilendirme için teşekkürler, bir bakayım, olursa ilk siparişim olacak kodu alabilirim.

27 eylülde demleme modu olan bir tartı gelicekmiş bime ihtiyac sahipleri değerlendirebilir
Büyük IMG_0848.jpeg

Bu tartıyı aldım bugün. Öneri için ayrıca teşekkür ederim @MahmutEnes Oldukça kullanışlı geldi bana 13x15 cm type-c şarj girişi var ayrıca ufak bir kablo çıkıyor kutudan. gr-ml-oz ölçümü yapabiliyor. Bana oldukça kullanışlı geldi.

Ben de aldım. 3 modu var; kronometre, geri sayım, otomatik. Otomatik mod'da su dökülünce süre başlıyor. 0,3gr hata payı var, çekirdek ölçerken sorun oluyor. Bir de gramaj bazen kendi kendine değişiyor. Sanki ayakları sabit olmayan tartıda gramajın ileri-geri oynaması gibi ama aslında ayaklar sabit basıyor.

Çok fazla hassasiyet gereken reçetelerde yeterli değil ama genel olarak iş görebilir. Auto mod'a alındığında kapatıp açınca auto mod'da başlıyor, bu güzel olmuş. Sadece o mod'da kullanmak isteyenler için faydalı bir özellik. Gaggia Classic'in altına sığıyor, sadece birkaç cm dışarı taşıyor. Ben auto-mod espresso kullanımı için aldım, onu da test edince olumsuz bir şey görürsem yorumu düzenlerim.

Güncelleme: Gaggia espresso makinesi ile test ettim, tartı otomatik mod'da shot alırken makineyi çalıştırınca gramaj olayı sapıtıyor tamamen.
Güncelleme 2: İade ettim

Son düzenleme:
Ben de aldım. 3 modu var; kronometre, geri sayım, otomatik. Otomatik mod'da su dökülünce süre başlıyor. 0,3gr hata payı var, çekirdek ölçerken sorun oluyor. Bir de gramaj bazen kendi kendine değişiyor. Sanki ayakları sabit olmayan tartıda gramajın ileri-geri oynaması gibi ama aslında ayaklar sabit basıyor.

Çok fazla hassasiyet gereken reçetelerde yeterli değil ama genel olarak iş görebilir. Auto mod'a alındığında kapatıp açınca auto mod'da başlıyor, bu güzel olmuş. Sadece o mod'da kullanmak isteyenler için faydalı bir özellik. Gaggia Classic'in altına sığıyor, sadece birkaç cm dışarı taşıyor. Ben auto-mod espresso kullanımı için aldım, onu da test edince olumsuz bir şey görürsem yorumu düzenlerim.
Oto modda su döküyorum ama çalışmıyor tekrar deneyeceğim

Ekli dosyalar

• IMG-20240927-WA0004.jpg
    IMG-20240927-WA0004.jpg
    84.3 KB · Görüntüleme: 149
Geri