• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ben de burada görünce sanalbaharat yerine buradan alayım ne olacak diyerek aldım. Bugün elime ulaştı üzerinde kavrum tarihi olarak kargoya verildiği gün yazıyor(20/05). Demlerken de taze kavrulmuş hissi verdi açıkçası. Kahve de oldukça içilebilir duruyor fiyatını düşününce çok beklentisi olmayanlara tavsiye ederim. Fiyatı düzeyinde keyifli kahve.
250 gramlık paketlerde öyle bir alan hiç yok. Ama benimkinin de yeni kavrulduğundan eminim. Yeşil çekirdek anlamında bayat olabilir tabi. Bitterlik almadığım için beni de rahatsız etmedi. Fiyatına göre düşünülebilir. Memnun kalmayanlardan da özür diliyorum umarım iade konusu hallolur.

Trendyol da specific coffee ürünlerinde yüzde 25 civarında bir indirim var. Ayrıca 150 TL üzerine 30 TL trendyol indirimi tanımlanmış. Oldukça iyi indirim. Specific coffee ye kavrum tarihlerini sordum. Bu hafta sipariş edilecek kahvelerin 21 Mayıs kavrum tarihli gönderileceğini yazdılar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-05-22-22-27-04-29_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    Screenshot_2021-05-22-22-27-04-29_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    53.9 KB · Görüntüleme: 196
Trendyol da specific coffee ürünlerinde yüzde 25 civarında bir indirim var. Ayrıca 150 TL üzerine 30 TL trendyol indirimi tanımlanmış. Oldukça iyi indirim. Specific coffee ye kavrum tarihlerini sordum. Bu hafta sipariş edilecek kahvelerin 21 Mayıs kavrum tarihli gönderileceğini yazdılar.
Adado'dan önceki siparişlerimde oldukça memnun kalmıştım, tavsiye edebilirim. Firma da genel olarak ilgili, sosyal medyadan siparişlerimle ilgili ne rica etsem yerine getirdiler (Paketleme, öğütüm vb gibi).

Trendyol da Respiro Roastery de indirim var.Cekirdekleri haftalık olarak taze kavurduklarını belirtmişler buna ek olarak trendyolda 150 tl ye 30 tl indirimi de var https://www.trendyol.com/sr?q=Respiro kahve&qt=Respiro kahve&st=Respiro kahve&os=1
Valla o kadar cok boyle bilmedigimiz marka var ki, bu firmayi bilmem, 3 farkli firma denedim ama taze kavurduk, orta kavrum vs deseler de bence gelen kahveler hatali kavrumdu bir kismi yanikti. Denerseniz nasil haber verirseniz harika olur...sordugunuzda herkeste harika cekirdekler herkes taze kavuruyor vs ama sanki beceremiyorlar ya da farkli bir kitleye hitap ediyorlar.

Valla o kadar cok boyle bilmedigimiz marka var ki, bu firmayi bilmem, 3unu denedim ama taze kavurduk, orta kavrum vs deseler de bence gelen kahveler hatali kavrumdu bir kismi yanikti. Denerseniz nasil haber verirseniz harika olur...sordugunuzda herkeste harika cekirdekler herkes taze kavuruyor vs ama sanki beceremiyorlar ya da farkli bir kitleye hitap ediyorlar.
Bunun gibi hepsi birbirinin aynısı 100 tane firma var. Hepsi ticari kahve kullanıp aynı kavuruyor. Kimse mucize yaratmıyor. Bence gerek yok tek tek denemeye, hepsi aynı.

Valla o kadar cok boyle bilmedigimiz marka var ki, bu firmayi bilmem, 3 farkli firma denedim ama taze kavurduk, orta kavrum vs deseler de bence gelen kahveler hatali kavrumdu bir kismi yanikti. Denerseniz nasil haber verirseniz harika olur...sordugunuzda herkeste harika cekirdekler herkes taze kavuruyor vs ama sanki beceremiyorlar ya da farkli bir kitleye hitap ediyorlar.
3 .nesil kahve işlerine yeni girdim hocam daha önce probador ve celsiustan sipariş verip çokta memnun kalmıştım geldiğinde deneyip burdan tekrar haber veririm siz 3 kere denemişsiniz bilgilendirme için teşekkür ederim muhtemelen umdugumu bulamazsam benimde son olur :)

3 .nesil kahve işlerine yeni girdim hocam daha önce probador ve celsiustan sipariş verip çokta memnun kalmıştım geldiğinde deneyip burdan tekrar haber veririm siz 3 kere denemişsiniz bilgilendirme için teşekkür ederim muhtemelen umdugumu bulamazsam benimde son olur :)
Forumda baska basliklarda yazmistim sanirim :) aslinda bir de boyle baslik olsa diyecegim ama tad göreceli bir yandan da firma temsilcisi olmadan olumsuz eleştiri hukuki olarak da sikinti :) sanirim onun icin kotuler yazilmiyor da iyiler yaziliyor, yazilmayanlar da kayda degmez gibi yorumluyorum artik :)

Geri