• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Saat 00:00' ı geçti gerçi ama şimdi gördüğüm için ancak yorum yapabiliyorum :) Aldığım değirmenin yanında vermişlerdi. Çok kullanışlı kesinlikle. Fırçanın giremediği yerde kalan ne var ne yoksa dışarı püskürtüyor. Eğer olmasaydı kesinlikle alırdım.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim, şimdi içim bir nebze rahatladı çünkü "ya şimdi aldım ama, gereksiz bir alışveriş miydi yoksa?" diye düşünmeye başlamıştım, ama öyle olmayacak gibi duruyor.

Saat 00:00' ı geçti gerçi ama şimdi gördüğüm için ancak yorum yapabiliyorum :) Aldığım değirmenin yanında vermişlerdi. Çok kullanışlı kesinlikle. Fırçanın giremediği yerde kalan ne var ne yoksa dışarı püskürtüyor. Eğer olmasaydı kesinlikle alırdım.
Eğer değirmeniniz 1zpresso ise yanında çıkan pompa başka hocam. Bu pompa daha güçsüz. İkisini de kullandım 1zpresso nun pompası çok daha sağlam

Eğer değirmeniniz 1zpresso ise yanında çıkan pompa başka hocam. Bu pompa daha güçsüz. İkisini de kullandım 1zpresso nun pompası çok daha sağlam
Evet bendeki 1zpresso değirmenin yanında gelen pompa. Direkt olarak bu ürünü kullanmadım tabii ama genel olarak bu tip pompalar değirmenin temizliğinde çok kullanışlı ve oldukça işe yarıyor.

Fotoğraf makinesi lensi için kullandığım Giottos Rocket Blower vardı elimde. Elektrikli öğütücüde kullandım, gerçekten çok güzel temizliyor kalıntıları. Benzer ürünler de işe yarar diye düşünüyorum, tavsiye ederim.

Evet bendeki 1zpresso değirmenin yanında gelen pompa. Direkt olarak bu ürünü kullanmadım tabii ama genel olarak bu tip pompalar değirmenin temizliğinde çok kullanışlı ve oldukça işe yarıyor.
Evet kesinlikle bu da iş yapıyor hocam ama 1zpresso nun pompası dehşet, yanyana koyunca yarısı gibi duruyor ama çok daha güçlü 😄

Ben de Cafec filtre almayı planlıyorum ama hangisini alsam kararsız kaldım. Halihazırda traditional kullanıyorum. Abaca th1 th2 veya th3 hangisini almalıyım ?

Trendyoldan bu termometreyi almıştım ama 10 kullanımdan sonra bozuldu. Daha dayanıklı f/p ürün öneriniz var mıdır

Ekli dosyalar

• 906175BB-A01B-4755-9FE9-CD2C90850E4C.png
    906175BB-A01B-4755-9FE9-CD2C90850E4C.png
    316.1 KB · Görüntüleme: 11
Geri