GripFilter
Üye
- İsim
- Semih
Vestel tartı trendyolda 762 tl ye düşmüş düşünen varsa
Aldım Allah utandırmasınKhaldi Indonesia Gayo Anaerobic
Yükleniyor...
app.hb.biz
Anaerobic sevenlere vişneli ıslak kek tadında kahve.
AminAldım Allah utandırmasın![]()
Bana da öyle geldi. İnşallah taze kavrumdur bakalım. Olmadı cold brew yapar, mutluluklar dilerizAminGerçekten bu fiyata bedava kahve.
![]()
Kavrum sordum 9.03 kavrum gelecek dediler. Afiyet olsun.Bana da öyle geldi. İnşallah taze kavrumdur bakalım. Olmadı cold brew yapar, mutluluklar dilerizTeşekkürler bilgilendirme için.
Bu sefer 'ya tutarsa' hocam?Anaerobik kahvelerle aram hiç iyi değil, hep mesafeliyim ama vişneli ıslak keki çok severim. Ben de fomoya kapıldım bakalım. Belki bu sefer fikrim değişir.
selamlar. %40 indirim olan kahveleriniz hangileri? sitenizde göremedim. teşekkürlerCon Tu Specialty Coffee Roastery olarak seçkimizde yer alan nitelikli kahvelerimizde 1 hafta boyunca %40’a varan indirim fırsatı sunuyoruz.
contucoffee.com/magaza/
daha önce hiç duymadım firmayı siz daha önce alım yaptınız mı?AminGerçekten bu fiyata bedava kahve.
![]()
Ben duydum. Çok özel bir kahvesi vardı hatta pahalı. Denemedim gerçidaha önce hiç duymadım firmayı siz daha önce alım yaptınız mı?
Evet aldım dört kahvesini içtim beğendiğimi paylaştım.daha önce hiç duymadım firmayı siz daha önce alım yaptınız mı?
"Kahveye kıymetli taşlar kadar önem verdiğimiz için şirketi bu şekilde kurmaya karar verdik" gibi bir açıklama yapmayacağız elbette