• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Moccamaster'ın 2 tane özelliği var bana göre. Birincisi, tuşa basıp 10 sn. sayıyorsun kaynama sesi gelmeye başlıyor. Bakır ısıtıcısı gerçekten çok başarılı ki zaten fiyatın pahalı olmasının en büyük nedeni buymuş, youtube'da üretim videosu var.

İkincisi retro tasarımı, mutfakta bu kadar şık duran çok nadir ürün vardır.

İki özellikte fiyat performans arayanların umurunda olmaz.

Son düzenleme:
Moccamaster'ın 2 tane özelliği var bana göre. Birincisi, tuşa basıp 10 sn. sayıyorsun kaynama sesi gelmeye başlıyor. Bakır ısıtıcısı gerçekten çok başarılı ki zaten fiyatın pahalı olmasının en büyük nedeni buymuş, youtube'da üretim videosu var.

İkincisi retro tasarımı, mutfakta bu kadar şık duran çok nadir ürün vardır.

İki özellikte fiyat performans arayanların umurunda olmaz.
Mocamasterın tek özelliği TIK etmeden çalışması bence. Aygır gibi makine. Her tür kahveci yoğunluğuna falan dayanıyor.

Kahhve.com'dan şöyle bir mail geldi:

Tüm Kahvelerde ve Seçili Ekipmanlarda 4'te 1 Oranında İndirim! 4 Yılda 1 Gelen 29 Şubat'a Özel Dört Dörtlük Kampanya. Hemen Sepetinizi Oluşturun!

İNDİRİM KODU
🎁
29SUBAT

Merhabalar, 1-2 Mart tarihlerinde Trendyol üzerinde farklı ürünlerimizle flaş indirimlere katılacağız. Bugün saat 12:00-15:00 arası Guatemala Antigua; 15:00-17:00 arası Yes Blend; Yarın 09:00-12:00 arası Opalaca ve Yes Blend, indirime girecek. Kahveniz azaldıysa bu fırsatı kaçırmayın. Alışveriş yapacaklara şimdiden afiyet olsun.

From Ankara With Love
Tetra N Roastery

Sınırlı stokmuş. Bildiğiniz çekirdek var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-03-05-11-02-09-65_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    Screenshot_2024-03-05-11-02-09-65_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    52.2 KB · Görüntüleme: 223
Sınırlı stokmuş. Bildiğiniz çekirdek var mı?
burada daha yeni sipariş verdim. Spesh serisi nitelikli kahve olarak fena değil. Bence en güzel tarafı blendleri, dert tasa sahibi olmadan güzel kahve içmek istiorsanız bence f/p olarak gayet yeterli. En son Genius mode ile work mode aldım.

Geri