• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Cosori almak isteyenler aşağıya bırakacağım linki kontrol etsinler. Cosori yılbaşında Amerika, Kanada ve Meksika'da 2 milyona yakın cihazı geri çağırdı. Firma her ne kadar Türkiye ve AB'de sattığı cihazların bu güvenlik sorunundan etkilenmediğini belirtsede siz aldığınız ürünün model numarasını kontrol edin.

Cosori almak isteyenler aşağıya bırakacağım linki kontrol etsinler. Cosori yılbaşında Amerika, Kanada ve Meksika'da 2 milyona yakın cihazı geri çağırdı. Firma her ne kadar Türkiye ve AB'de sattığı cihazların bu güvenlik sorunundan etkilenmediğini belirtsede siz aldığınız ürünün model numarasını kontrol edin.

Ordaki prizlerde olan voltaj farklılıklarındam dolayı sorunlar çıktı. Türkiyede şu ana kadar böyle bir problem yok

Cosori alternatif aynı fiyatlarda var mı tavsiye edebileceğiniz mesela xiaomi smart 4L es değer ürün mu bu ara Airfryer alma arifesindeyim:)

arkadaşlar bu sanalbaharattaki kahvelerin olayı nedir? nitelikli kahelerin kilosu 300-400 civarı?? kalite mi düşük kavrum mu standart yoksa nedir?

anladığım kadarıyla büyük bir ithalatçılar ama diğer kavrumhaneler ile makas çok açık anlamama yardımcı olur musunuz :(

arkadaşlar bu sanalbaharattaki kahvelerin olayı nedir? nitelikli kahelerin kilosu 300-400 civarı?? kalite mi düşük kavrum mu standart yoksa nedir?

anladığım kadarıyla büyük bir ithalatçılar ama diğer kavrumhaneler ile makas çok açık anlamama yardımcı olur musunuz :(
Kahveleri nitelikli değil. Sadece 1 kahvesi nitelikli idi en son. Kavrumlari da ortalama.

Hopi uygulamasında Hario bol poşet 100'lük filtre kaçırılmayacak fiyatta. (Link ekleyemedim)
ben link paylaşayım :)
ama liste sayfasında 69 lira görünürken detaya gidice 194 lira görünüyor. zam yapıldı sanırım hemen

Merhabalar. Biliyorum, bu vereceğim indirim haberi kahve ile ilgili değil ancak, airfryer cihazlar içerisinde, "Cosori" markasında ve 5.5 lt hacimli olan "XXL" modelinde, son zamanlarda "2.609 TL" fiyatı ile yapılan en iyi indirim olduğu için ve belki forumdan ilgilenen arkadaşlar olabilir düşüncesiyle sizinle de paylaşmak istedim. Ben de 1 adet satın aldım. Ürünün linkini aşağıda paylaşıyorum.👇

Not: Satıcı firma (Amazon) ya da marka (Cosori) ile herhangi bir ilgim yoktur. Paylaşım sadece bilgi verme amaçlıdır! Ürünle ilgili tanıtıcı bilgilere youtube üzerinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımla...🍀

Amazon.com.tr linki için burayı tıklayın
Ekli dosyayı görüntüle 27885

Temmuz 2022 den beri kullanıyorum. Gayet memnunum. 2750 TL'ye amazondan almıştım, gümrük ve kargo dahil.

Geri