kahvekahve
Barista
- İsim
- Gahve
Daha fazla
- İsim
- Gahve
Trendyol alıcılar için en güvensiz şirket. Hiçbir şekilde alıcıyı savunmaz, haklarını savunmaz. Satıcı seni dolandırsa da oralı olmaz.Arkadaşlar dalga geçildiğini düşünüyorum hatta bende güldüm omerfaruk99 ağabeye ancak işin şakası bir yana yine uyarmak istiyorum pazar yeri her ne kadar Amazon olsa dahi gönderici ya da satıcı Amazon olmadıktan sonra Amazon'un hizmetlerinden tam olarak faydalanamıyor olabilirsiniz. Bu gerçi tüm pazar yerleri için geçerli yani başınız ağrıyabilir, yasal olarak Amazon'un çok da bir sorumluluğu olmayabilir elbette hizmet sözleşmesini falan okumadım ama bazı pazar yerleri için bu böyle. Hatta geçenlerde Trendyol'da benzer bir mevzuya denk geldim satıcı bir anda dükkanı kapatıp gidiyor ve Trendyol'da müşterilere hakkınızı arayın elimizden gelen bir şey yok kusura bakmayın minvalinde bir mail atmıştı. Sonrasında anlaşıldı ki adamların gerçekten de yasal sorumluluğu yokmuş hatta dava açtığınızda Trendyol'u değil satıcıyı dava edebiliyorsunuz.
Elbette bu kesin böyledir demiyorum ama dikkat etmekte fayda var.
Ama Amazon benim gözümde her zaman daha güvenilir. Trendyol'a bir kere yerli olduğu için güvenmem.