• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Arkadaşlar dalga geçildiğini düşünüyorum hatta bende güldüm omerfaruk99 ağabeye ancak işin şakası bir yana yine uyarmak istiyorum pazar yeri her ne kadar Amazon olsa dahi gönderici ya da satıcı Amazon olmadıktan sonra Amazon'un hizmetlerinden tam olarak faydalanamıyor olabilirsiniz. Bu gerçi tüm pazar yerleri için geçerli yani başınız ağrıyabilir, yasal olarak Amazon'un çok da bir sorumluluğu olmayabilir elbette hizmet sözleşmesini falan okumadım ama bazı pazar yerleri için bu böyle. Hatta geçenlerde Trendyol'da benzer bir mevzuya denk geldim satıcı bir anda dükkanı kapatıp gidiyor ve Trendyol'da müşterilere hakkınızı arayın elimizden gelen bir şey yok kusura bakmayın minvalinde bir mail atmıştı. Sonrasında anlaşıldı ki adamların gerçekten de yasal sorumluluğu yokmuş hatta dava açtığınızda Trendyol'u değil satıcıyı dava edebiliyorsunuz.

Elbette bu kesin böyledir demiyorum ama dikkat etmekte fayda var.
Trendyol alıcılar için en güvensiz şirket. Hiçbir şekilde alıcıyı savunmaz, haklarını savunmaz. Satıcı seni dolandırsa da oralı olmaz.
Ama Amazon benim gözümde her zaman daha güvenilir. Trendyol'a bir kere yerli olduğu için güvenmem.

Benim Amazon siparişlerimin %90'ını Kolay Gelsin isimli firma getiriyor. Ürün kargoya verildikten sonra 1 kere olsun 24 saati geçmedi teslim etmeleri. Amazon.com.tr siparişlerimi genelde 1-2 günde kargoya veriyor ve 24 saat içinde teslim ediliyor. Geçen gün aldığım ayakkabı 5-6 gün sonra kargoya verildi ama zaten kargoya verileceği tarih de 5-6 gün sonrasını gösteriyordu, bunu bilerek sipariş vermiştim. Prime Day günlerinde yoğunluk oluyor. Sizin 17 temmuzda verdiğiniz siparişin tahmini kargoya teslim günü hangi gündü?

Benim Trendyol'dan aldığım ayakkabı tahmini kargoya teslim tarihini 8 gün geçmesine rağmen kargoya vermemişlerdi mesela, Trendyol ise gram umursamamıştı. Zorla iptal ettirmişlerdi siparişimi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
suan favorim hala Hepsiburada
Hepsiburada, Amazon gelmeden önce benim de favorimdi. Amazon'dan sonra şu an en güvenilir ve hızlı Hepsiburada benim için.
Hepsiburada'nın kendi kargo firması HepsiJet da oldukça hızlı. Trendyol'un kendi kargo firması TrendyolExpress ise bir o kadar yavaş.
Gittiği her şehirde 1 gün mutlaka dinlendirilir kargo. Trendyol bana göre alıcı için en güvensiz, vasat firma.

Benim Amazon siparişlerimin %90'ını Kolay Gelsin isimli firma gönderiyor. Ürün kargoya verildikten sonra 1 kere olsun 24 saati geçmedi teslim etmeleri. Amazon.com.tr siparişlerimi genelde 1-2 günde kargoya veriyor ve 24 saat içinde teslim ediliyor. Geçen gün aldığım ayakkabı 5-6 gün sonra kargoya verildi ama zaten kargoya verileceği tarih de 5-6 gün sonrasını gösteriyordu, bunu bilerek sipariş vermiştim. Prime Day günlerinde yoğunluk oluyor. Sizin 17 temmuzda verdiğiniz siparişin tahmini kargoya teslim günü hangi gündü?

Benim Trendyol'dan aldığım ayakkabı tahmini kargoya teslim tarihini 8 gün geçmesine rağmen kargoya vermemişlerdi mesela, Trendyol ise gram umursamamıştı. Zorla iptal ettirmişlerdi siparişimi.
Benimkini de Kolay Gelsin getirdi, bana geliş tarihi 21 temmuzdu benim kargoyu anca o tarihte verdiler, ekspresin olayi yok ki normal alsam da ayni tarihte gelcekmis, olay amazonda, kolay gelsin hizli çalışıyor

Benimkini de Kolay Gelsin getirdi, bana geliş tarihi 21 temmuzdu benim kargoyu anca o tarihte verdiler, ekspresin olayi yok ki normal alsam da ayni tarihte gelcekmis, olay amazonda, kolay gelsin hizli çalışıyor
1690409863061.png

Genelde bu şekilde teslim edileceği tarih yazar. Ve çoğu zaman orada yazandan daha kısa sürede teslim edilir benim siparişlerim. 4 gün sonra teslim edilecek yazsa da 2 güne gelir çoğu zaman. Sadece Prime Day gibi günlerde kargoya verilmesi uzun sürer ki o zamanlarda da siparişi vermeden önce tahmini teslimat tarihi yazar zaten, onu kabul ederek sipariş verirsiniz. 15'inde teslim edilecek yazıp 25'inde teslim etmezler.
Trendyol eder ama, canı isterse hiç etmez.

Ben de bu olayı sevmiyorum, zaten 2 hafta sonra o parayı hesaba aktarıyor. Onu da kullanmak için kısıtlı süre veriyor. Sanane kardeşim, paşa gönlüm isteyince kullanayım işte bıraksana beni.
Ben o paraları kullanmıyorum ya tesadüf gördüm parca parca atiyor 1 lira 2 lira, Nays var her ay 250 tl bana havadan geliyor alışverişlerden, Hepsiburada da şart degil Amazon, N11 falan %10 iade ediyor, tavsiye olsun herkese de İs Bankasinin uygulama zaten balon değil 😂 (Amazon yokmuş)

Ben o paraları kullanmıyorum ya tesadüf gördüm parca parca atiyor 1 lira 2 lira, Nays var her ay 250 tl bana havadan geliyor alışverişlerden, Hepsiburada da şart degil Amazon, N11 falan %10 iade ediyor, tavsiye olsun herkese de İs Bankasinin uygulama zaten balon değil 😂 (Amazon yokmuş)
Nays indirmiştim bir ara, sim kartım yeni değişmişti o aralar, numaran falan aynıydı ama. Papara'da falan 2 tuşa basarak, Garanti bankasından da telesekreter ile 2 dakikada sim kartı değişikliğimi bildirmiştim ve kartları kullanmaya devam edebilmiştim. Nays'ta ise bu işlemi canlı desteğe bağlanmama rağmen gerçekleştirememiştim. İçine para attım ama kullanamıyordum, doğrulama kodu telefonuma gelmiyordu.
Canlı destek de bunu çözemiyordu. Paparada 2 tuşa basınca çözülen olay size niye bu kadar sancılı diye sorunca Papara'nın eski, kendilerinin henüz yeni olduklarını söylemişti. Haklılar, eyvallah da sipariş veremiyorum ve bana çözüm sunamıyorlardı. Mecbur parayı ATM'den çekip silmiştim uygulamayı.

Merhabalar. Biliyorum, bu vereceğim indirim haberi kahve ile ilgili değil ancak, airfryer cihazlar içerisinde, "Cosori" markasında ve 5.5 lt hacimli olan "XXL" modelinde, son zamanlarda "2.609 TL" fiyatı ile yapılan en iyi indirim olduğu için ve belki forumdan ilgilenen arkadaşlar olabilir düşüncesiyle sizinle de paylaşmak istedim. Ben de 1 adet satın aldım. Ürünün linkini aşağıda paylaşıyorum.👇

Not: Satıcı firma (Amazon) ya da marka (Cosori) ile herhangi bir ilgim yoktur. Paylaşım sadece bilgi verme amaçlıdır! Ürünle ilgili tanıtıcı bilgilere youtube üzerinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımla...🍀

Amazon.com.tr linki için burayı tıklayın
Ekli dosyayı görüntüle 27885
1.5 sene önce 1500₺ ye aldım ben. Çok iyi fiyat.
Prtaik ve güzel bir ürün. Tavsiye ederim.

Merhabalar. Biliyorum, bu vereceğim indirim haberi kahve ile ilgili değil ancak, airfryer cihazlar içerisinde, "Cosori" markasında ve 5.5 lt hacimli olan "XXL" modelinde, son zamanlarda "2.609 TL" fiyatı ile yapılan en iyi indirim olduğu için ve belki forumdan ilgilenen arkadaşlar olabilir düşüncesiyle sizinle de paylaşmak istedim. Ben de 1 adet satın aldım. Ürünün linkini aşağıda paylaşıyorum.👇

Not: Satıcı firma (Amazon) ya da marka (Cosori) ile herhangi bir ilgim yoktur. Paylaşım sadece bilgi verme amaçlıdır! Ürünle ilgili tanıtıcı bilgilere youtube üzerinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımla...🍀

Amazon.com.tr linki için burayı tıklayın
Ekli dosyayı görüntüle 27885
Fiyat çok iyi beyaz rengi olsaydı keşke yinede kaçmaz

Geri