• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Omerfaruk99 adlı bir kişi 500 TL'ye kargo dahil gönderiyor TR den hem de. Ben önceki siparişi iptal edip Omer Faruk adlı arkadaştan aldım. Son 5 tane kaldı yararlanmak isteyen arkadaşlara duyurulur.

edit: Satıcı arkadaşa mesaj attım. Ürün astra-tr kullanıcısının gönderdiği aynı ürünmüş kendisi öyle söyledi. Kendi adıma 650 TL'ye gelen aeropress'i 500tl'ye aldım.

Son düzenleme:
Ben de Amazon siparişimi iptal ettim.
Omerfaruk'dan aldım. Teslimat 13-18 arası diyor. Hayırlısı :)

Arkadaşlar dalga geçildiğini düşünüyorum hatta bende güldüm omerfaruk99 ağabeye ancak işin şakası bir yana yine uyarmak istiyorum pazar yeri her ne kadar Amazon olsa dahi gönderici ya da satıcı Amazon olmadıktan sonra Amazon'un hizmetlerinden tam olarak faydalanamıyor olabilirsiniz. Bu gerçi tüm pazar yerleri için geçerli yani başınız ağrıyabilir, yasal olarak Amazon'un çok da bir sorumluluğu olmayabilir elbette hizmet sözleşmesini falan okumadım ama bazı pazar yerleri için bu böyle. Hatta geçenlerde Trendyol'da benzer bir mevzuya denk geldim satıcı bir anda dükkanı kapatıp gidiyor ve Trendyol'da müşterilere hakkınızı arayın elimizden gelen bir şey yok kusura bakmayın minvalinde bir mail atmıştı. Sonrasında anlaşıldı ki adamların gerçekten de yasal sorumluluğu yokmuş hatta dava açtığınızda Trendyol'u değil satıcıyı dava edebiliyorsunuz.

Elbette bu kesin böyledir demiyorum ama dikkat etmekte fayda var.

Tam forumdaki insanlar bir ürüne yığılma yaptığı sırada Omerfaruk99 diye biri ortaya çıkıyor ve ben 500TL'ye vereceğim bu ürünü diyor. Ben böyle şeylerden işkillenirim ve kumar da oynamak istemiyorum. 1 haftalık kafa rahatlığım için 124TL'yi gözden çıkarıyorum. Alan arkadaşlara sağ sağlim ürün ulaşır ve Omerfaruk99 beni utandırırsa da hayırlı olsun der geçerim.

Amazon bazı istisnalar haricinde satıcılarına ilk sipariş tamamlandıktan sonra 14 günde bir ödeme yapar. Burada çoğu zaman satıcının hesabında belli bir miktar çekilemez durumda bekletilir. Bu miktar satıcının, var ise, daha önceki satışlarına istinaden algoritma tarafından belirlenir.(Önceki siparişler, kargoya verme süresi, şikayet vb.) Maddi olarak amazonun alıcıyı madur edeceğini düşünmüyorum fakat kötü ihtimalle satıcının elinde bu ürün bulunmaz ve zaman kaybı yaşamış olabilirsiniz. Satıcıyla iletişim kuramadığınız ve olası bir problemde iade alamadığınız takdirde A dan Z ye garanti talebinde bulunabilirsiniz. Yine de herkesin riski kendine göre değerlendirmesini tavsiye ederim.

Satici adi omarfa global olsaydi ayni guvensizlik olacak miydi diye bir an aklimdan gecti :)
Satıcı para kazanmak için açtığı dükkan ismini belirlerken, bu kadar basit nüansları düşünmek için bile, ufak bir emek harcamıyorsa, satacağı ürüne ne kadar özenir kim bilir 😉 Umarım böyle değildir ve kimse madur olmaz. Ben kişisel olarak 124TL fazla verip, yurtdışı sipariş geçtim.

Son düzenleme:
amazonda prime indirimleri başladı kahvelerde falan güzel indirimler var, ama taze olmayabiliyor genelde kahveleri

Geri