• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Her şey ne kadar pahalı yahu

Fiyat cazip, performansı konusunda bilgili değilim. Paylaşayım istedim.
Amazon

Brewista Ratio tartıya indirim var %50 espresso perfecto da, takip ettiğim bir trtı olduğundan indirimin çok iyi olduğunu söylemem lazım
comandanteye şişirilmiş bi balon demiştiniz
fellow mug kokuyordu ama size değil apple seven arkadaşınıza kokuyordu(: o sebeple çöp demiştiniz

Siz ürünler hakkında yorum yaparken, hiç bir oyunu beğenmeyen Dost Kayaoğlu youtube videosu izler gibi olmuştum bir an ama şimdi brewistayı övüyorsanız sanıyorum bi bildiğiniz vardır(:

comandanteye şişirilmiş bi balon demiştiniz
fellow mug kokuyordu ama size değil apple seven arkadaşınıza kokuyordu(: o sebeple çöp demiştiniz

Siz ürünler hakkında yorum yaparken, hiç bir oyunu beğenmeyen Dost Kayaoğlu youtube videosu izler gibi olmuştum bir an ama şimdi brewistayı övüyorsanız sanıyorum bi bildiğiniz vardır(:
Hahaha :) aslında haklısın, bu tartıyı kendi çapımda seviyorum. Baya dayanıklı böyle su geçirmez birde Ratio hesaplamalarında yardımcı oluyor :)
Açıkçası bir marka görünce ve övgüsünü duyunca parametrelere bakıyorum, fonksiyoneliteye bakıyorum. Mesleki olarakta belki alışkanlık incik cimcik anlamam lazım.
Comandante= Grinder dünyasındaki Apple bence, evet gayet kaliteli lakin ekstrasını göremedim fiyatına kıyasla, öğütümlerimi 3 farklı değirmenle denedim büyüteçle öğütümleri
inceledim ama sonra balon dedim.
Bazen marka algısı gerçeklerin önüne farkettirmeden geçiyor ve bu beni tetikliyor, anlamadığım için tam olarak.
Örneğin
Bak dün tam olarak dün ne oldu anlatayım.
Bostanlı da Girneye doğru çıkıyorum yürüyerek,kanalizasyon borusu patlamış, Anlatılmaz bir koku sarmış ortalığı vidanjör gelmiş vır vır ve sinyal sesleriyle yüksek desibelde çalışıyor, yan yana olsan biriyle bağırmadan konuşamazsın..Sahne bu,hem çok kötü bir koku hemde acayip gürültü..İnsanın koşarak uzaklaşası geliyor!

Tam 5 metre yanında bunlar olurken , logar kapağı falanda açık yani... Köşedeki Starbucks oturacak yer kalmamış şekilde dolu, kağıt bardaklarında kahvelerini yudumlarken bunlardan hiç etkilenmiyorlar :)

Nelere kadirsin eyy Starbucks!!!

Not: ohhh içimde tutmuştum bu gözlemi anlatmak iyi geldi sağolasın @zebercet fırsat oldu :)

Tam 5 metre yanında bunlar olurken , logar kapağı falanda açık yani... Köşedeki Starbucks oturacak yer kalmamış şekilde dolu, kağıt bardaklarında kahvelerini yudumlarken bunlardan hiç etkilenmiyorlar :)
Hem gerçek hem de mecazi anlamda atasözü karşılığı;

B.k çukurundayken, b.kun kokusunu almazsın.

Hahaha :) aslında haklısın, bu tartıyı kendi çapımda seviyorum. Baya dayanıklı böyle su geçirmez birde Ratio hesaplamalarında yardımcı oluyor :)
Açıkçası bir marka görünce ve övgüsünü duyunca parametrelere bakıyorum, fonksiyoneliteye bakıyorum. Mesleki olarakta belki alışkanlık incik cimcik anlamam lazım.
Comandante= Grinder dünyasındaki Apple bence, evet gayet kaliteli lakin ekstrasını göremedim fiyatına kıyasla, öğütümlerimi 3 farklı değirmenle denedim büyüteçle öğütümleri
inceledim ama sonra balon dedim.
Bazen marka algısı gerçeklerin önüne farkettirmeden geçiyor ve bu beni tetikliyor, anlamadığım için tam olarak.
Örneğin
Bak dün tam olarak dün ne oldu anlatayım.
Bostanlı da Girneye doğru çıkıyorum yürüyerek,kanalizasyon borusu patlamış, Anlatılmaz bir koku sarmış ortalığı vidanjör gelmiş vır vır ve sinyal sesleriyle yüksek desibelde çalışıyor, yan yana olsan biriyle bağırmadan konuşamazsın..Sahne bu,hem çok kötü bir koku hemde acayip gürültü..İnsanın koşarak uzaklaşası geliyor!

Nelere kadirsin eyy Starbucks!!!

Not: ohhh içimde tutmuştum bu gözlemi anlatmak iyi geldi sağolasın @zebercet fırsat oldu :)
Ufaktan kafam karıştı. Apple'ın ekonomik olmak gibi derdi pek yok Comandante deseniz kitle derdi gene pek yok.

Starbucks f/p olarak en ucuz kahve zinciri bildiğim kadarıyla kaliteliyiz uçuyoruz kaçıyoruz dertleri de pek yok. Starbucks'ı sanırım McDonalds ile değiştirsek analojiniz aynı kapıya çıkardı.

kahhve.com, belli ürünlerde sepete kış20 kodu ile girince indirim başlatmış.

örneğin abaca plus filtre 145 liradan 115 liraya, urban tools tartı 500'den 400'e, clever dripper 550'den 440'a, clever filtresi 95 liraya düşüyor sepette.
Bildirim için teşekkürler.

Hopi Paracık, Drip Puan, Maxipuan derken kargo dahil 100₺'ye gelmiş oldu

Geri