• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Bir arkadaş paylaşmış aldım ama hiç bir fikrim yok nasıldır diye ?
Kafe ve restoranlara özel harman yaptık = içine bol bol robusta doldurduk.

Sorular kısmında %100 arabica denmiş ama ben inanmıyorum.

Kafe ve restoranlara özel harman yaptık = içine bol bol robusta doldurduk.

Sorular kısmında %100 arabica denmiş ama ben inanmıyorum.
Hocam dün geldi bugün demledim, demlemez olaydım. Ev felaket koktu hani yanık bayat kahve kokar ya işte tam öyle koktu. İçmeden midem bulandı. Zaten paketi açtığımda anladım hazin sonu. Cold brew filan hiçbir şey olmaz bu çekirdeklerden. Görüntüde o kadar kötü değiller gibi, gerçi geneli çok koyu, aralarda bir iki açık çekirdek var, ama inanın tadı ve kokusu görüntüsünden bin beter. Bugün iade edeceğim, umarım alılar.
Ben daha önce deneyimimi yazmıştım, buyrun böyle bir kahve. Neyse ki iade aldılar :)

Cold drip deneyimleyenedim henüz. Tadı muhtemelen geleneksel cold brew’e kıyasla daha güzeldir lakin japanaese yöntemle kıyasla nasıl sizce ?
Bir de drip için hangi ekipmanı kullanıyorsunuz ?
Japanese yöntemle demlemedim ben de hiç. Cold brew'a göre daha kısa sürede (2-3 saat) bile hazır olduğundan drip ile demliyorum. Aeropress ile birlikte çiçek sulama aparatını kullanıyorum. Pek harika bir düzenek değil ama iş görüyor.

Ben bu sene en çok şu sıralamayı seviyorum: Japanese, cold drip ve cold brew. Japanese için aeropress, cold drip için Hario Water Dripper Drop ve cold brew için de bazen kavanoz, son zamanlarda da Timemore Icicle Cold Brewer kullanıyorum. Ama sıralama değişebiliyor bazen keyfime göre.

Bir arkadaş paylaşmış aldım ama hiç bir fikrim yok nasıldır diye ?
Ekli dosyayı görüntüle 19791
Rezalet kokusu mide bulandırır sakın denemeyin

Ekli dosyalar

• IMG_20220412_175336.jpg
    IMG_20220412_175336.jpg
    49.6 KB · Görüntüleme: 201
Son düzenleme:
Kahhve.com Kronotrop Peru Huabal kahvesinde %30 indirim yapmış ve 200 adetle sınırlıymış. Link

Paketin üzerindeki tadım notu ile açıklamada bulunan tadım notu da farklı. Kronotrop sitesinde de aynı hata var. Link
Geçen gün Kronotrop kafesinde v60 olarak içtim, oldukça lezzetli bir kahveydi. Paket üzerinde yazan tadım notlarına yakın tatlar veriyor. Dilin üzerinde bir katman gibi hafif bir tatlılıkla düşük gövdeliydi. Kesinlikle öneririm.

Geri