• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Hopi ile Clerver Dripper almış olup, kargosunu teslim alan var mı veya kargosu hakkında bilgi sahibi olan? Şu an iptal mi edilecek acaba soruları dolaşıyor aklımda.

Hopi ile Clerver Dripper almış olup, kargosunu teslim alan var mı veya kargosu hakkında bilgi sahibi olan? Şu an iptal mi edilecek acaba soruları dolaşıyor aklımda.
İptal durumu olacağını sanmıyorum. Çünkü, kullandığımız paracıklardan dolayı satıcı mağazaların bir kaybı olmuyor. Benim aldığım ürünlerle birlikte gelen fatura tutarları %21 + %10 indirim sonrası rakama düzenlenmişti.

İptal durumu olacağını sanmıyorum. Çünkü, kullandığımız paracıklardan dolayı satıcı mağazaların bir kaybı olmuyor. Benim aldığım ürünlerle birlikte gelen fatura tutarları %21 + %10 indirim sonrası rakama düzenlenmişti.
Zeytinyağlarım geldi.

Paper siparişlerim ulaştı. Aeropress ve V60 demlemeleri sonrası; Colombia La Cruz için bir süre beklemekte fayda var, asidite rahatsız edici seviyede ve notalar da oturmamış henüz.

Son düzenleme:
Paper siparişlerim ulaştı. Aeropress ve V60 sonrası demlemeleri sonrası; Colombia La Cruz için bir süre beklemekte fayda var, asidite rahatsız edici seviyede ve notalar da oturmamış henüz.
Kavrum tarihleri neydi?

Hopi paper coffee siparişim hala kargolanmadı fakat mailime e fatura gelmiş sanırım yoğunluktan

Paper siparişlerim ulaştı benim de. İkisi de 21 Mart kavrum, kargo poşetine direkt koymuşlar karton kutuları paramparça olmuş şekilde geldi. Kahve paketlerinde sorun yok.

Arkadaşlar az önce Clever Dripper siparişim hakkında Paper Coffee'den bir yetkiliyle telefonda konuştum. Laf arasında bana son bir haftada siparişlerinin inanılmaz şekilde arttığını, bir aylık hedeflerine birkaç günde ulaştığını söyledi. Ben de sebebinin Kahve Kulübü olabileceğini, birçok üyenin Hopi indirimleriyle Paper'dan ürün aldığını belirttim, kendilerini de foruma davet ettim 😄.

Forumu biliyormuş zaten ama sipariş yoğunluğunun kaynağının burası olduğunu bilmiyordu herhalde. Umarım bu vesileyle ilerde foruma özel daha iyi kampanyalar da çıkar.

Arkadaşlar az önce Clever Dripper siparişim hakkında Paper Coffee'den bir yetkiliyle telefonda konuştum. Laf arasında bana son bir haftada siparişlerinin inanılmaz şekilde arttığını, bir aylık hedeflerine birkaç günde ulaştığını söyledi. Ben de sebebinin Kahve Kulübü olabileceğini, birçok üyenin Hopi indirimleriyle Paper'dan ürün aldığını belirttim, kendilerini de foruma davet ettim 😄.

Forumu biliyormuş zaten ama sipariş yoğunluğunun kaynağının burası olduğunu bilmiyordu herhalde. Umarım bu vesileyle ilerde foruma özel daha iyi kampanyalar da çıkar.
Gelmiş bile https://www.kahvekulubu.net/sosyal/...bik-kahveleri-stoklara-girdi.3821/post-145876

bütün ürünlere uygulanıyor %20 indirim cevze olarak bakmamak lazım
%10 da papara ile öderseniz cashback olarak alıyorsunuz. Net %28 indirime denk geliyor.
Örneğin, Hario v60 Metal Dripper, Papara cashback ile 424.80TL (Amazon.com vergisiz fiyatından ucuz)
Bu fiyatlara mart20 koduyla yüzde 20 indirim uygulanıyor: https://kahhve.com/soy-bakir 3 kişilik cezve 679 liraya geliyor.
bitti..

Son düzenleme:
Hopi ile aldığım Clever Dripper kargoya verilmiş. Muhtemel, alım yapan herkesin ürünü kargoya verilmiştir.

Geri