KahveKontu
Barista
Günlük olarak içmek için aristocrat blendi öneriririm. Böylelikle 25₺ indirimden de faydalanabilirsiniz.Bu fiyata bu kahveler harika oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
250/25 indirimi diyorsanız sepette uygulanmış durumda. 256 tl den 231 tl ye düşüyor.Günlük olarak içmek için aristocrat blendi öneriririm. Böylelikle 25₺ indirimden de faydalanabilirsiniz.
O zaman renk dans250/25 indirimi diyorsanız sepette uygulanmış durumda. 256 tl den 231 tl ye düşüyor.![]()
Ben de cumartesi sipariş vermiştim pazartesi kargoya verildi bu sabah geldi 17 mart kavrumlu idiYani çok iyi fiyat ama işte tarih ne
Bana da bir haftalık kavrum geldi, çok iyiydi...Yani çok iyi fiyat ama işte tarih ne
çok stoğum var diye bir düşüneyim dedim bitmişYarın alırım diye ertelemiştim bitmiş galiba indirim![]()
"Sabaha alırım, birazdan alırım, sonra alırım" diye düşünüp alamayan arkadaşlara "siz burada yenisiniz galiba" diyecektim ama değiller de...263 TL'ye 500 gr Damo görürsen düşünmeyeceksin, hava da yerler (örnek ben)![]()
Sabahtan öğlene kadar biten indirim mi olurmuş?"Sabaha alırım, birazdan alırım, sonra alırım" diye düşünüp alamayan arkadaşlara "siz burada yenisiniz galiba" diyecektim ama değiller de...
valla @nuclearmoonrise evde ve işte toplam 4 kg stoğum varmış. Bir baktım da. Dedim ya acelesi yok kısmetse yarın sabah alırım dedim. Değilmiş"Sabaha alırım, birazdan alırım, sonra alırım" diye düşünüp alamayan arkadaşlara "siz burada yenisiniz galiba" diyecektim ama değiller de...
Buzluk banka atabiliyor olsaydım. Sanırım indirim farketmeksizin doldururdum. Fiyatlar to the moon çünküBenim de buzluk dolu ama buzluk bunun için var![]()