• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Selamlar, sayfamızda indirimler başladı. Mevcut ekonomiye göre fena sayılmayacak indirimler düzenlendi. https://www.trendyol.com/magaza/kahvebi-m-176129?sst=0
Yanlış anlamayında uzun süredir Fellow Stagg ve Ode favorilerimde, dolar artarken aynı hızla güncellediğiniz fiyatı dolar düşünce göremedim. Üzerine forumdan birine de kullanılmış ürün yollamanız çok manidar, muhtemelen o ürün oraya gitmese bana gelecekti o siparişten sonrada stoklar tükendi :) Size hayırlı işler.

Yanlış anlamayında uzun süredir Fellow Stagg ve Ode favorilerimde, dolar artarken aynı hızla güncellediğiniz fiyatı dolar düşünce göremedim. Üzerine forumdan birine de kullanılmış ürün yollamanız çok manidar, muhtemelen o ürün oraya gitmese bana gelecekti o siparişten sonrada stoklar tükendi :) Size hayırlı işler.
Satış fiyatları belirleyen dağıtıcı firmalardır, bunun global bir durum olduğunu hepimiz anlamalıyız. Ürünün kullanıldığını düşünmüyoruz. İşin içinde bu tip durumlar yaşanıyor. İyi dilekleriniz için teşekkürler :)

Satış fiyatları belirleyen dağıtıcı firmalardır, bunun global bir durum olduğunu hepimiz anlamalıyız. Ürünün kullanıldığını düşünmüyoruz. İşin içinde bu tip durumlar yaşanıyor. İyi dilekleriniz için teşekkürler :)
merhaba, hario turkiyenin sitesinde 590 liraya satilan metal v60'in trendyol sayfanizda indirim ile 750 liradan 640 liraya dusmesi konusunda ne dusunuyorsunuz? pek de global bir durum degil anladigim kadariyla :)

merhaba, hario turkiyenin sitesinde 590 liraya satilan metal v60'in trendyol sayfanizda indirim ile 750 liradan 640 liraya dusmesi konusunda ne dusunuyorsunuz? pek de global bir durum degil anladigim kadariyla :)

Merhaba, sitemizden daha uyguna alabilirsiniz. Malumunuz pazaryerlerine iyi komisyonlar ödüyoruz. Aynı fiyata satılınca zarar ediyoruz. Anlacağınızı düşünüyoruz.

Comandante konusunda da önerilmişti, farklı değirmenler ile de kullanılabilir. (Comandante ve 1zpresso Q2 ile örneklerini ekledim) Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, hem hafif hem de darbelere karşı dayanıklı. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim, içine fırça, mini tartı ve değirmen sığıyor. Site güvenilir mi bilmiyorum ama kargo dahil EXPORGIN30 kampanya kodu ile 24tl ye geliyor. Sanal kart ile alınabilir diye düşünüyorum.

Lionel Messi geldi ve çok beğendim. Alt ve üst kısmı sert, darbeye dayanıklı ve hacmi gayet iyi. 1644396007414.jpg

Keyifle kullanırsınız umarım.👍 Bana da böyle uygun fiyatlı bir temizleme pompası lazım. Araştıracağım ama memnun olanlar link iletebilirse sevinirim.
Çok teşekkür ederim :). Halil Bey'in attığı üfleme pompası çok başarılı. Ben daha önce Timemore ile gelen küçük mavi pompayı kullanıyordum ama nefesi pek kuvvetli değildi :). Bu yeşil şeyin performansı çok iyi.

Comandante konusunda da önerilmişti, farklı değirmenler ile de kullanılabilir. (Comandante ve 1zpresso Q2 ile örneklerini ekledim) Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, hem hafif hem de darbelere karşı dayanıklı. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim, içine fırça, mini tartı ve değirmen sığıyor. Site güvenilir mi bilmiyorum ama kargo dahil EXPORGIN30 kampanya kodu ile 24tl ye geliyor. Sanal kart ile alınabilir diye düşünüyorum.

G50 sığar mı acaba

Gerçi stok bitmiş, sığsa da alamam :D

Ekli dosyalar

• IMG_20210731_001033_compress75.jpg
    IMG_20210731_001033_compress75.jpg
    129.4 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Geri