• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

B
Koskoca websitesinde bu 2 Timemore ürünü haricinde 2 tane de Gaggia Tam Otomatik makina var. Diğerlerinde "stokta yok" yazıyor. Ayrıca firmanın Trendyol mağazasında da toplam 5 ürün var. Bana da garip geldi biraz.
Bundan da 1 tane var stokta.

Aradım bende sipariş verdikten sonra, firmayla görüştüm. Timemore ürünlerini artık satmayacaklarmış reklam yapmadıkları için 2 ürün kalmış ellerinde onları çıkartıp kapatacaklarını söylediler
Garanti konusunu iyice öğrenip satın alcaklar alsın çünkü kimse satmadığı ürün için destek vermez ileride. Timemore Türkiye diyor Globally büyük ihtimalle başka var mı bilmiyorum. Yiğit Bey'e bi sorun bence.

Aşırı uygunmuş, ben ikinci elini bu fiyata almıştım. Neden bu kadar uygun ya?
Ben gaggia new classic aldım kasım indiriminde bu firmadan (hepsiburada üzerinden) sorunsuz bir alışveriş oldu. Gaggia’nın türkiye sitesinde bu firma da yer alıyor globally ile. En azından bu alışverişte bir yamuklarını görmedim eksiksiz (fatura-garanti belgesi) şekilde oldu.

Ben gaggia new classic aldım kasım indiriminde bu firmadan (hepsiburada üzerinden) sorunsuz bir alışveriş oldu. Gaggia’nın türkiye sitesinde bu firma da yer alıyor globally ile. En azından bu alışverişte bir yamuklarını görmedim eksiksiz (fatura-garanti belgesi) şekilde oldu.
ayni sekilde. Cok da iyi niyetli bir yetkilisi var, hossohbet birisi. Hicbir sorun yasamadim

ayni sekilde. Cok da iyi niyetli bir yetkilisi var, hossohbet birisi. Hicbir sorun yasamadim

Şimdi telefonla görüşme şansım oldu benim de, iyi niyetli ve samimi birine benziyor dediğiniz gibi. Fakat siparişimi iptal etmişler stok sayısı yanlışlığı yüzünden o biraz ayıp oldu.🙁 Ne diyelim, sanşsızlık.

Diğer satın alan arkadaşlar rica etsem benimle iletişime geçebilirler mi acaba?

Son düzenleme:
Kettle güzel duruyor ancak o güzelim beyaz kararma yapar mı ocak üzerinde, onu düşündürttü. Bir süredir kullanan var mı acaba?

Bunun da fiyatı uygunmuş.

Timemore Fish Pure Pour-over Gooseneck Kettle 700ml (Beyaz) - 549,00TL
Sanırım sonuncusunuda ben aldım umarım iptal etmezler

Kettle'ı ben aylardır kullanıyorum. Ocak üstünde kullanılması tavsiye edilmeyen bir kettle. Çünkü sapı ahşap değil plastik. Tabanı da hario buono tip kettle'a oranla hayli dar olduğundan en küçük ocakta kullanabiliyorum. Bu da suyun çok daha yavaş kaynamasına sebep oluyor. (Aynı anda nurgaz kettle da var, ona oranla). Ocak üstünde fazla ısıya maruz bıraktığımdan sap ile gövdenin birleştiği kısım eridi ve oynama yapıyor ancak kullanımı etkilemiyor. Bunun dışında kettle'ın tabanının yine kullanıma bağlı olarak boyası attı. Ben Aliexpress'te itiraz edip haklı bulununca çok ucuz bir fiyata mal ettiğimden dert etmiyorum ancak bu kettle'ı alacak ya da almış olan arkadaşların dikkat etmesini öneririm. Şu anki rutinim nurgazda suyu 90 derecelere kadar hızlıca ısıtıp Timemore'a aktardıktan sonra biraz daha ısıtmak. Bu sayede zaman ve enerji tasarrufu sağlanabiliyor. Yine de bunun pek konforlu olduğunu söyleyemem.

Not: Aliexpress satıcısı ocak üstü kullanıma uygun olmadığını iddia ederken Gelbura uygun olduğunu söylemiş. Yine de tekrardan gelbura'ya danışılabilir.

Tchibo da 500 gr hambela wamena 129 TL sınırlı sayıda

Link ekleyebilir misiniz?

Aldım ben teşekkürler linki paylaştığınız için, yanına african blue da ekledim 750 gram kahve 152,95 ₺ ye geldi. (%10 indirimle)

Aslında 150'ye 30 kampanyasıyla trendyol uzerinden sapiens kahveleri alacaktım ama onlar da baya zam yaptı kahvelerine :/
Merhaba, kahveyi deneme firsatiniz oldu mu? Tat konusunda ne dusunuyorsunuz?

Merhaba, kahveyi deneme firsatiniz oldu mu? Tat konusunda ne dusunuyorsunuz?

Merhaba, V60 demlemede içilebilir bir fincan elde edemedim. Aeropresste birkaç demleme yaptım dökecek kadar kötü olmasa da kahve bayat, benim için hayal kırıklığı oldu. Bugüne kadar hiçbir kahveyi atmadım israf olmasın diye ama bunu nasıl tüketebilirim diye kara kara düşünüyorum 😐 Sonuç : Kesinlikle önermem çok daha ucuza aldığım african blue öğütülmüş almama rağmen çok daha taze ve keyifliydi.

GGAPP20 koduyla mobil uygulamada 20₺ indirim veriyor.

Papara hesabınızla da alırsanız %5 geri iade ediyor.

Moka Pot deneyimlemek ama çok fazla da para vermek istemeyen arkadaşlar için bildiriyorum.

Satıcı ile iletişime geçtim full paslanmaz çelik olduğunu söylediler.

GGAPP20 koduyla mobil uygulamada 20₺ indirim veriyor.

Papara hesabınızla da alırsanız %5 geri iade ediyor.

Moka Pot deneyimlemek ama çok fazla da para vermek istemeyen arkadaşlar için bildiriyorum.

Satıcı ile iletişime geçtim full paslanmaz çelik olduğunu söylediler.
Filtre kağıtları da güzel fiyata geliyor cafec olsa alırdım da tchibo filtresi falan var.

Geri