• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Merhaba,
@4PieD ilginiz için teşekkür ederim. @Toromâni bir de yaş günü için % 15 indirim kodu veriyor. Yaş gününüzü yakın gösterip belki faydalanabilirsiniz. Bazı formlarda yapanlar vardı. Ben ısıtıcı 999 TL iken bakmıştım. Ablamın yaş günü kodu ile 849 TL geliyordu. Alıp almamayı düşünürken fiyat bu seviyelere geldi bir kaç gün içerisinde.
Bir not da kahve filtre kağıtlarına da bakabilirsiniz, ben Clever için kullanıyorum, memnunum. Fiyatı halen 22.95 TL.

Sağlıcakla

Merhaba,
@4PieD ilginiz için teşekkür ederim. @Toromâni bir de yaş günü için % 15 indirim kodu veriyor. Yaş gününüzü yakın gösterip belki faydalanabilirsiniz. Bazı formlarda yapanlar vardı. Ben ısıtıcı 999 TL iken bakmıştım. Ablamın yaş günü kodu ile 849 TL geliyordu. Alıp almamayı düşünürken fiyat bu seviyelere geldi bir kaç gün içerisinde.
Bir not da kahve filtre kağıtlarına da bakabilirsiniz, ben Clever için kullanıyorum, memnunum. Fiyatı halen 22.95 TL.

Sağlıcakla
Teşekkürler

21 Ocak ta Bim'e gelecekler. Fiyatları 69,90.
250ml ve 350ml olarak belirtilmiş.

Ekli dosyalar

• 794_buyuk_543X467_794_buyuk_543X467_boro 250 (1).jpg
    794_buyuk_543X467_794_buyuk_543X467_boro 250 (1).jpg
    19.8 KB · Görüntüleme: 147
  • 794_buyuk_543X467_794_buyuk_543X467_boro 350.jpg
    794_buyuk_543X467_794_buyuk_543X467_boro 350.jpg
    19.3 KB · Görüntüleme: 145
Amazon'un tek kusuru sanırım kategoriler, ürün isimleri vs olsa gerek adamlar bu konuda oldukça kötü hiçbir şey bulunamıyor veya isim görsel hatalı vs vs
Kesinlikle. Doğru düzgün arama, öneri bulamıyoruz

C2 den slim'e geçmeye değer mi? C2 de sinirimi bozan pirinç plaka ve plastik ayar vidası ayrıca vida plastiginde hafif çatlak mevcut

C2 den slim'e geçmeye değer mi? C2 de sinirimi bozan pirinç plaka ve plastik ayar vidası ayrıca vida plastiginde hafif çatlak mevcut
Bendeki C2'yi gelburaya garantiye göndermiştim, aşağıdaki Berkayın paylaştığı linkteki metal ile değişim gerçekleştirdiler. Henüz 200 gram öğütüm yapmamıştım. Milde yamukluk varmışcasına dişli sürtme sesi dengesiz şekilde geldiği için göndermiştim o yüzden değişim sağlamışlardı.

Geri