• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Günlerdir takip ediyorum ama hiçbir dripper kampanyasına denk gelemedim. Seramik dripper ve setlere bakıyorum fakat güzel bir kampanya yok maalesef.

Bilemiyorum kullandığım için kayboldu benden . Şu an bende sadece 750 tl üstüne yüzde 10 indirim görünüyor . 3 tane alınırsa 810 tl ye geliyor .

Fiyat olarak soruyorsan bende ikisinde de indirim vardı ama naturalin baz fiyatı 25 tl daha fazla olduğu için ikisinide beyaz söyledim.

@NoDRaC @emrekocakurt t64 gen 2 ....net indirim mesajı silinmiş, kahvekulubunet kodu kullanın şeklinde, ancak sepet indirimi birlikte kullandırmadıgı için yazmıştım diğer malum yer gelbura ile @Globally birleştirilmesi için konuşmuş ve birleşiyor ondan sizde talep ederseniz birleşmesi için.
Yetkili ile görüştüm Whatsapp hattından yazmanız durumunda yardımcı olacaklarını söylediler.

0 (850) 420 46 96

Yetkili ile görüştüm Whatsapp hattından yazmanız durumunda yardımcı olacaklarını söylediler.

0 (850) 420 46 96
Harca kazan ile birleştirme için onlara yazılması gerekiyor biliyorum ama onu değil kahvekulubunet kodunu indirimi iptal ediyor, hiç düşmüyor, örnek diğer ....net kodunda düşüyor onu söylemek istedim.

Harca kazan ile birleştirme için onlara yazılması gerekiyor biliyorum ama onu değil kahvekulubunet kodunu indirimi iptal ediyor, hiç düşmüyor, örnek diğer ....net kodunda düşüyor onu söylemek istedim.
Sanırım şimdi düzeldi.

Geri