• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

600 ml switch olsa düşünmeden alırdım. 250 bile olmaması şaşırtıcı. Hadi 50 ml blooming. 2 kişilik şart.

Mesajımı düzenledim. "Neden daha büyük üretmiyorlar?" anlamında sormuşsunuz ben ilk anda yanlış anladım.

Yani 2 kişilik full immersion dripper olarak kullanılabilmesi için 600 ml kapasiteli yapsalar baya büyük bir dripper olacaktı.

Mesela Clever 450-480 ml civarı su alıyor ve baya büyük.

Switch tek kişilik demlemeler için full immersion dripper gibi de kullanılabilir ama temel amacı hibrit şekilde hem immersion hem V60 döküş metodlarını birleştirip farklı farklı denemeler yapabilmek.

Daha büyük kapasitede full immersion için biraz daha büyük olan Clever tercih edilebilir ya da French Press + filtre kağıdı olabilir.

Ekleme: Biraz araştırdim Reddit'te kullanıcıların dediğine göre Switch 02 (200 ml olan) tam doldurunca 240-250 ml'ye yakın alıyormuş.

Switch 03 (360 ml) olan ise 480-500 civarına kadar alıyormuş tam doldurursanız.

Son düzenleme:
Mesajımı düzenledim. "Neden daha büyük üretmiyorlar?" anlamında sormuşsunuz ben ilk anda yanlış anladım.

Yani 2 kişilik full immersion dripper olarak kullanılabilmesi için 600 ml kapasiteli yapsalar baya büyük bir dripper olacaktı.

Switch tek kişilik demlemeler için full immersion dripper gibi de kullanılabilir ama temel amacı hibrit şekilde hem immersion hem V60 döküş metodlarını birleştirip farklı farklı denemeler yapabilmek.

Daha büyük kapasitede full immersion için biraz daha büyük olan Clever tercih edilebilir ya da French Press + filtre kağıdı olabilir.

Ekleme: Biraz araştırdim Reddit'te kullanıcıların dediğine göre Switch 02 (200 ml olan) tam doldurunca 240-250 ml'ye yakın alıyormuş.

250 rahat alıyor 20 gram kahve üstüne 600 olsa cidden çok absürt olurdu

Sesli düşündüm sadece fakat fiyat inmiş epey. Değerlendiren olacaktır. Bende de Clever Dripper var. Biraz rahatlatıyor sabahları.

Sesli düşündüm sadece fakat fiyat inmiş epey. Değerlendiren olacaktır. Bende de Clever Dripper var. Biraz rahatlatıyor sabahları.

Evet Clever da çok güzel bir dripper. Kötü kahve yapma ihtimalini baya azaltıyor.

Bu arada indirim bitmiş maalesef. Ama Prime Günleri 1 hafta sürüyor yine girebilir stok durumuna göre belki, almak isteyenler takip etsin bence.

Bu clever dripper'ı nasıl satın alacağız. Bir tane pembe renkli var. Onun harici satan yok. Var mıdır yardımcı olacak olan?

Hocam şu linktekini kastediyorsunuz sanırım:

Yorumlarda satıcıdan talep edilirse farklı renk gönderebildiği yazılmıştı. İsterseniz mağazaya soru sorarak başka renk olup olmadığını öğrenin,

Ayrıca aşağıdaki linkte stokta 1 adet şeffaf olan var görünüyor ama 1950 TL ve kargo ücretli,

Hocam şu linktekini kastediyorsunuz sanırım:

Yorumlarda satıcıdan talep edilirse farklı renk gönderebildiği yazılmıştı. İsterseniz mağazaya soru sorarak başka renk olup olmadığını öğrenin,

Ayrıca aşağıdaki linkte stokta 1 adet şeffaf olan var görünüyor ama 1950 TL ve kargo ücretli,

Oha clever bu fiyat mı olmuş 😱

Stupid Dripper diye bir alet tasarlayıp unique bir demleme bulmayı planlıyor, sonra forumda sayfalarca konuşulmayı umuyorum. Sebeb-i hikmetiyse şu alet.

Dostum, geçtiğimiz günlerde ben en uygun burayı buldum.
Link

Dostum, geçtiğimiz günlerde ben en uygun burayı buldum.
Link
Burdan stokladım hocam favori filtrem
Not: Evet normal 100 lü paketten akış 5 sn kadar sadece daha kısa sürüyor ama tıkanma daha az ve daha stabil bi akış sağlıyor bence o yüzden favori..

80 lira kupon ile birlikte 684 lira.

Vestel Hassas Tartı
24 saatten az bir sürede 1400 lira gibi saçma bir rakama çıkmış. Çok ilginç, neye göre bu fiyat biçilmiş onu da anlamadım.
Neyse, Bim'den aldığımız Kumtel ile yola devam, Timemore'ları evde bıraktım hassas oldukları için.
Kumtel'i dağa taşa sürüyorum, korkmadan taşıyorum valizde orada burada.

Geri