• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Hepsiburada da Coffeetropic kahvelerinde %40 indirim var. Kavurucu ve kahveler hakkında bir bilgim yok fakat 1kg kahveler 200 lira civarında
Geçmişte çok tüketmiş biri olarak kavrumları omni gibi biraz koyu kalıyordu. Uzun zamandır alışveriş yapmıyorum ama kavrum profillerinde bir değişiklik olduysa bir şey diyemem.

Son düzenleme:
AliExpress Discovery diye genel bir indirim kampanyası başlatmış. Leshu Coffee, Timemore mağazası, Jaffee Coffee Store gibi mağalarda bir sürü indirim mevcut. İndirimlerin demirbaşı C3 yine 1350 bandında. İlgilisine duyurulur.

Üstte belirtildiği gibi Aliexpress üzerinden Timemore Basic Plus tartı vergiler dahil 1000 TL civarlarına geliyor. Almak arkadaşlar değerlendirebilir.
Bildiğim kadarıyla Aliexpress de Amazon gibi vergiyi sipariş esnasında almaya başladı. Bunun haricinde sonradan bir vergi ödeniyor mu?

Üstte belirtildiği gibi Aliexpress üzerinden Timemore Basic Plus tartı vergiler dahil 1000 TL civarlarına geliyor. Almak arkadaşlar değerlendirebilir.
Bildiğim kadarıyla Aliexpress de Amazon gibi vergiyi sipariş esnasında almaya başladı. Bunun haricinde sonradan bir vergi ödeniyor mu?
Evet sipariş aşamasında alınıyor. Son iki ayda birkaç farklı ürün sipariş ettim, ekstra herhangi bir ödeme çıkmadı.

Evet sipariş aşamasında alınıyor. Son iki ayda birkaç farklı ürün sipariş ettim, ekstra herhangi bir ödeme çıkmadı.
O halde bu tartı ikinci el fiyatlarına hatta daha altına bile denk geliyor. Güzel fırsat. Dün gece sipariş vermiştim. Kargoya verilmiş bile.

O halde bu tartı ikinci el fiyatlarına hatta daha altına bile denk geliyor. Güzel fırsat. Dün gece sipariş vermiştim. Kargoya verilmiş bile.
Tek sıkıntısı garantisi olur, onun dışında gayet mantıklı bence de. Güzel günlerde kullanın tartınızı.

Murat Bey, filtre kahve demleme yöntemlerinden biri oluyor. Bu alet espresso yapmiyor ama normal filtre demlemelerden farklı olarak basınç degiskenini de isin icine katiyor. Espresso gibi bir basinc asla yok tabiki :) cok hakim degilim yanlis bilgi vermeyeyim, yanlisim olursa duzeltsinler :)

Benim aeropress de geldi ama standı kırık geldi. İadeyle uğraşamayacağım valla geri kalan her şey sağlam.

Geri