• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Kettle denk gelmedi herhalde bu indirim döneminde

güzel paylaşımlar bekliyorum burada eminim bir kaç ciddi fırsat çıkar. :)

Ben bu makineyi aldımda buna poşet fln alıcaz mı @zebercet sen bilirsin seninkinde bundan dı galiba
İçinden kendi poşeti çıkıyor ama caso nun ikili paketinide almıştım bunun yanına. Kendi poşetleri bittiğinde kesinlikle Caso önerirm, gayet iyi.

İçinden kendi poşeti çıkıyor ama caso nun ikili paketinide almıştım bunun yanına. Kendi poşetleri bittiğinde kesinlikle Caso önerirm, gayet iyi.
Caso sadece kendi markalı poşetini kullanıyor, diğer markaları kullanamıyorsunuz diye duymuştum doğrumu?

Bende zwilling kullanıyordum ancak zamanla kahveler hava aldığı için vacuum sealer aldım çok memnunum.

Friendzone coffee trendyol mağazasında çok güzel indirimler var tavsiye ederim

Tek tarafı tırtıklı vakum poşetide olur ben kullandım zamanında

Geri