• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221101_194920_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221101_194920_com.android.chrome.jpg
    42.4 KB · Görüntüleme: 106
Link kasmıyorum hocam gördüklerimi paylaşıyorum. r10 da zaten güncel olarak paylaşıyordum yönlendirmesi ordan kalmış bidahakine dikkat ederim. Bugün kahvekubu.net ile tanıştım ve fırsat gördüklerimi sizede aktarıyorum.
İyi de kaptan farkındaysan çok spesifik bir forumda, "Kahve ve Ekipman İndirimleri" başlıklı bir konuya yazıyorsun.
İnsanların burayı 46 parçalı soket seti indirimleri için takip ettiğini düşünmene yol açan şey nedir?

İyi de kaptan farkındaysan çok spesifik bir forumda, "Kahve ve Ekipman İndirimleri" başlıklı bir konuya yazıyorsun.
İnsanların burayı 46 parçalı soket seti indirimleri için takip ettiğini düşünmene yol açan şey nedir?
O değil ben bunuda hanıma aldım. Sanırım depresyondayım /:

Gaggia Classic her yerde 7000 TL civarina düşmüş. (Cafemarkt, Teknosa..)Bir ay önce 10.000 TL diyorlardı. Nasıl bir fiyatlandırma stratejileri var çözemedim. 1 ay önce 8200TL aldım diye sevinirken, bir ay sonra tuh kazık yemişim diye üzülüyorum. Bu kadar sert fiyat dalgalanmaları güveni sarsıyor bence.

Gaggia Classic her yerde 7000 TL civarina düşmüş. (Cafemarkt, Teknosa..)Bir ay önce 10.000 TL diyorlardı. Nasıl bir fiyatlandırma stratejileri var çözemedim. 1 ay önce 8200TL aldım diye sevinirken, bir ay sonra tuh kazık yemişim diye üzülüyorum. Bu kadar sert fiyat dalgalanmaları güveni sarsıyor bence.
Gaggiada uzun süredir bu dengesizlik var. Piyasada 7ydi birden 4.5-5 e satanlar olmuştu, sonra 9 a çıktı, 8e indi, 10 a çıktı 7 ye indi 😂 düz mantıkla 15 e çıkarsa 2ye iner diye düşünüyorum 😂😂

Gaggiada uzun süredir bu dengesizlik var. Piyasada 7ydi birden 4.5-5 e satanlar olmuştu, sonra 9 a çıktı, 8e indi, 10 a çıktı 7 ye indi 😂 düz mantıkla 15 e çıkarsa 2ye iner diye düşünüyorum 😂😂
Gerçi distribütör değişikliği de yaşadı, geçen seneki dengesizlik ondan kaynaklıydı büyük ihtimalle

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Melitta Aroma Elegance Therm (Termoslu) Filtre Kahve Makinesi, Paslanmaz Çelik, 1.2 L Kapasite, 1000W, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B00R7HL7ZG?ref_=cm_sw_r_apin_dp_31JKEA8Q5ECTMJ4V282H
İytiyacı olan varsa piyasa fiyatlarına göre baya iyi. Performansı hakkında bir bilgim yok.
Pttavm de 400 tl daha ucuzu var.

Bu ürün Mağaza vitrinlerinde sergilenen ürünlerdir. Detayı da var tabi

Geri