cafechollanda
bedavadan biraz pahalıTesadüfen denk geldi Gaggia Classic Kırmızı renk Teknosa'da 6999TL düşünenler kaçırmasın.
https://www.teknosa.com/gaggia-ri94...48000&_sgm_source=786920096&_sgm_action=click
Bu çanta daha önce de konuşulmuştu, çok mantıklı bir alternatif![]()
![]()
Avmden Mr. Diy diye bi yerden aldım 49 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Seyehat çantası diye geçiyor ismi. Sert bi yapısı var. Comandante için bu şekilde sığdı. Pompa, fırça ve değirmen ucu ucuna sığıyor.
Öyle mi? Ben görmemiştim. Güzel tekrar hatırlatma oldu.Bu çanta daha önce de konuşulmuştu, çok mantıklı bir alternatif
Bu çanta daha önce de konuşulmuştu, çok mantıklı bir alternatif
Merhaba, geçen hafta konunun konuşulduğu gün verdiğim sipariş halen kargoya verilmedi. Sizin kitaplar ne durumda geldi mi ?D&R sitesinde (https://www.dr.com.tr/Kitap/How-to-...od-and-Beverage/Beverage/urunno=0002001741001) HOPİ40 kodunu da kullanarak kargo dahil 220 gibi bir fiyata satın alabilirsiniz. Yukarıdaki mesajı görünce beklediğim bir kitap olarak yaptığım aramada farkına vardım. Bu anlamda teşekkür ettim.
Merhaba, geçen hafta konunun konuşulduğu gün verdiğim sipariş halen kargoya verilmedi. Sizin kitaplar ne durumda geldi mi ?
benim de ulaşmadı henüz...Bana da henüz ulaşmadı. Ama sipariş aşamasındayken tahmini kargoya veriliş tarihi 25-28 Ekim olarak bir not vardı sanki.
Benimki de verilmemiş. Hatta tamamen aklımdan çıkmıştı. Siz yazınca aklıma geldiMerhaba, geçen hafta konunun konuşulduğu gün verdiğim sipariş halen kargoya verilmedi. Sizin kitaplar ne durumda geldi mi ?
42.78TL görünüyor şu anda. Bu filtrelerin normal liste fiyatı 42TL. Amazon liste fiyatlarını genelde yüksek gösterir. O sizi yanıltmasın.Hario v60 02 40 adet Japon üretim.
Hario V60 02 Dripper Filtresi (40 Adet) : Amazon.com.tr: Mutfak
Hario V60 02 Dripper Filtresi (40 Adet) : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
Kargo dahil bu fiyata başka bir yerde olmadığı için paylaşmıştım hocam daha uyguna satan bir yer göremedim o yüzden paylaştım.42.78TL görünüyor şu anda. Bu filtrelerin normal liste fiyatı 42TL. Amazon liste fiyatlarını genelde yüksek gösterir. O sizi yanıltmasın.