bence uyandılarBana da 30. Giderek daha az çıkması...
yeniden çıkıp girin muhtemelen eski paracıkları görüyorsunuz100 geldi banaama paracık kısmına girince 50/50 iki ayrı yerde bölünmüş görünüyor.
Bende de 50 ve 50 olmak üzere morhipo ve Boyner’de 100 paracık görünüyordu, girip tekrar çıktım çarkı çevirince hopishopta geçerli 75paracık çıktı 350 tl üstüne.yeniden çıkıp girin muhtemelen eski paracıkları görüyorsunuz![]()
O babaya bizden kocaman selamlar saygılar. Kahve aşkı yaş tanımazÇarkı haber veren kişiye teşekkürler. 2 kilo Project kahvesi aldım babam için, 150 liraya geldi![]()
3in1 kahveden başka kahve içmeyen babama nitelikli kahveyi sevdiricem galibaO babaya bizden kocaman selamlar saygılar. Kahve aşkı yaş tanımaz
Acaba her 100 liraya mı 20 lira indirim oluyor, diye gittim sepete Gaggia Classic attım. Olmuyormuş, toplam 20 lira indirim verdi
Tek gün tek 100 tlAcaba her 100 liraya mı 20 lira indirim oluyor, diye gittim sepete Gaggia Classic attım. Olmuyormuş, toplam 20 lira indirim verdiEspresso maceramız yine başka bi' bahara ertelendi.