• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Millete 125- 100 geliyor bana 30. Böyle şans mı olur.

Bana da 30. Giderek daha az çıkması...

yeniden çıkıp girin muhtemelen eski paracıkları görüyorsunuz :)
Bende de 50 ve 50 olmak üzere morhipo ve Boyner’de 100 paracık görünüyordu, girip tekrar çıktım çarkı çevirince hopishopta geçerli 75paracık çıktı 350 tl üstüne.

Çarkı haber veren kişiye teşekkürler. 2 kilo Project kahvesi aldım babam için, 150 liraya geldi :)

50den fazla gelmedi hiç bana. :)

O babaya bizden kocaman selamlar saygılar. Kahve aşkı yaş tanımaz
3in1 kahveden başka kahve içmeyen babama nitelikli kahveyi sevdiricem galiba 😄 harman kahvelere alıştı hayırlısı olsun diyelim

Hopi bu ay yalan oldu. Geçen sefer 30 TL olmasına rağmen kendi verdikleri ile 150 lirayı bulmuştum. Merhaba10'u da 3 kez kullanmayı başarmıştım. Sanırım ona da uyandılar artık yemiyor. Neyse şirkette 12 kişi çeviriyoruz birine elbet bir şeyler çıkar. Coffee Project - Q Blend stoklarımız azalıyor :)

Geri