• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Graef Cm 702 parçasını nasıl bulabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Timuri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
.

Timuri

Barista
Geçenlerde ikinci el olarak graef cm 702 kahve öğütücüsünü aldım. Cihaz espresso inceliğinde çekmediğinde araştırmam sonrası makinenin altına metal pul koymam gerektiğini gördüm. Koyduktan sonra makinenin somunu sıkmadığım için -veyahut başka bir kabahatımden dolayı- bıçağı tutan çentik kırıldı. Parçayı internetten arattım ama sadece yurtdışında bulabildim. Öncesinde yeni vergi kuralı yüzünden sorun yaşadığım için bir daha yurtdışından alışveriş yapmak istemediğim için uğraşmak istemedim. Elinde makinesinin bozulması sonucu gibi sebeplerden kullanmayı bırakmış arkadaşlar varsa şu parçayı bana temin edebilir mi? Yahut makineyi bu haliyle almak isteyen olur mu? Ürünün 51mm porta filtre tutacağı ve mğütülmüş kahve haznesi yoktur.

Ekli dosyalar

• IMG_20240916_121519.jpg
    IMG_20240916_121519.jpg
    103.6 KB · Görüntüleme: 45
Ne kadara satıyorsunuz birde daha geniş ölçekli çekebilir misiniz kurtarilabilir mi fikir vermiste olabilirim

Bu şekil bıçağı tutan çentik kırıldı. Bıçağı tutyor ama espresso inceliği için metal pul koymak lazım. O zamanda tutmuyor. Filtre kahve için uygundur. Nasıl fotoğraf yüklememi açıklarsanız çekerek yükleyebilirim?

Ekli dosyalar

• 1000037690.jpg
    1000037690.jpg
    144.8 KB · Görüntüleme: 17
Geri