• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

#32551numaralı siparişim ile katıldım. Kahveleri heyecanla bekliyorum

İzmir etkinliği şart oldu zaten, son 6 aydır genel yoğunluktan yapamadık ilk fırsatta bir tane patlatalım, tanışmaktan memnun olurum.
Ömer bey sipariş notunda Burundi Kayanza Businde Station FW15+ paketinin Türk kahvesi olarak kullanılacağını, mümkünse öğütülmesini istemiştim. Sorun yok öğütülmüş fakat Guatemala Nueva Oriente çekirdekleri de isteğimin dışında öğütülmüş. Bu da Türk kahvesi olarak mı espresso olarak mı öğütüldü bilginiz olur mu?

Ömer bey sipariş notunda Burundi Kayanza Businde Station FW15+ paketinin Türk kahvesi olarak kullanılacağını, mümkünse öğütülmesini istemiştim. Sorun yok öğütülmüş fakat Guatemala Nueva Oriente çekirdekleri de isteğimin dışında öğütülmüş. Bu da Türk kahvesi olarak mı espresso olarak mı öğütüldü bilginiz olur mu?
Merhaba, konu ile ilgili yardımcı olabilmem için sipariş numaranızı paylaşabilir misiniz?

Espresso için kolombiya alto dışında öneriniz ne olur? Guatemala nueva espresso uygun olur mu?
Evet uygun olur, espressoya özel bir kavrum yapmadım mümkün ise ön demleme yapın ve/veya ekstraksiyona yeterli zamanı verin.

Benim sipariş ulaştı bu sabah. 6 Ekim kavrumlu tabii. Bir paketi dayanamadim açtım kokladım. Vallahi mis gibi. 10-14 gun bekliyorum genelde. Boşa harcamamak adına bekleyeceğim, inşallah kokusu kadar güzel bir deneyim sunar

Arkadaşlar merhaba, siteye üye olmama ve giriş yapmış olmama rağmen, indirim kodunu görebilmek için, üye olmalısınız mesajı görüyorum neden acaba ?

Evet uygun olur, espressoya özel bir kavrum yapmadım mümkün ise ön demleme yapın ve/veya ekstraksiyona yeterli zamanı verin.
Ömer bey benim sipariş hakkında pek bilgi sahibi olamadım ve biraz aklımdakiler bulanık bunu netleştirmek istiyorum.

İlk merak ettiğim sipariş numaram #32308 kargoya verildi mi verildiyse #32525 mağazadan teslim gözüken üründe notlarda eklendiği gibi #32308 e ek yapıldı mı

2. Merak ettiğim kargo çıktı ise takip numarası elime ulaşmadı ne zaman ulaşır.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Teşekkürler

Ömer bey benim sipariş hakkında pek bilgi sahibi olamadım ve biraz aklımdakiler bulanık bunu netleştirmek istiyorum.

İlk merak ettiğim sipariş numaram #32308 kargoya verildi mi verildiyse #32525 mağazadan teslim gözüken üründe notlarda eklendiği gibi #32308 e ek yapıldı mı

2. Merak ettiğim kargo çıktı ise takip numarası elime ulaşmadı ne zaman ulaşır.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Teşekkürler
Merhaba @Kahve tutkunu

Evet siparişinizi birleştirdim ve Cuma Günü kargoya teslim ettim (ellerimle kendim yaptığım için eminim)

Etiketi adres değişikliği talebiniz nedeniyle manuel yazmıştım bu sebeple Yurtiçi Kargo entegrasyonu sistemimiz çalışmadı ve ben de yoğunluktan size manuel olarak takip numarasını göndermemişim bunu birazdan paylaşacağız.

Sistemimiz genel olarak iyi işliyor ama bazı süreçlerde istisna olunca ve yoğun bir dönem ise sudan çıkmış balık oluyoruz belli ki - mutlaka önlem alınabilir ve düzeltmemiz gereken yerlere not alıyorum;)

Kafa karışıklığı için kusura bakmayın lütfen.

Selamlar 🖖

Estağfirullah abim ne kusuru cevap vermeniz bile bana yeterli bazı firmalar cevap dahi vermiyor cevap verdiğiniz için ve netleştirdiğiniz için teşekkür ederim 🙂

#32583 numaralı sipariş ile katıldım.
Guatemala Nueva Oriente 07.11.23 Stoğundan Gönderim. Diğrleri sonraki kavrulma tarihinde gönderim yazıyor. Bu durumda benim sipariş ayrı ayrı mı gönderilecek, yoksa hepsi bir sonraki kavrulma tarihinde mi gönderilecek.

Geri