• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Arkadaşlar güncel stoklar girildi çuval diplerinden bir kaç paket Panama Los Cabezos ve 2 kavanoz Fincamigos çıktı, hatta 1 tane de Kenya Peaberry var ilgilenenlere duyurulur.

Peaberry gitti fincamigosu tüm kahvelerden en altta göreceksiniz

Ömer Bey, sizi uğraştırıyoruz kusura bakmayın
#32325 adlı sipariş de bugün verilir mi kargoya :)

"Yerel Teslim" seçeneği ile alıp notlar bölümünde birleştirilecek sipariş numaranızı yazabilirsiniz. Böylelikle ek kargo masrafı çıkmayacaktır.
Söylediğiniz gibi sipariş geçtim notlarada #32308 ile birleştirilecek diye yazdım dükkandan teslim diyor şuan #32525 sipariş no verdi inşallah bir karışıklık çıkmaz 😅

"Yerel Teslim" seçeneği ile alıp notlar bölümünde birleştirilecek sipariş numaranızı yazabilirsiniz. Böylelikle ek kargo masrafı çıkmayacaktır.
Bauarda %95 oranında bir hata var uyarmak istedim panama ninety plus julliette çekirdek 15.05.23 kavrumlu stoktan gönderim olarak sepete eklenebiliyor belki bilginiz dahilindedir.

Los cabezos bekliyordum, hemen sipariş geçtim. Forumla bu kadar aktif ilgilendiğiniz ve cevap vermede hızlı olduğunuz için teşekkürler.

Elkin guzman strawberry stoğu ne durumda acaba? ay sonuna bırakmak istiyorum ama kalır mı şüpheliyim

Bauarda %95 oranında bir hata var uyarmak istedim panama ninety plus julliette çekirdek 15.05.23 kavrumlu stoktan gönderim olarak sepete eklenebiliyor belki bilginiz dahilindedir.
Bunu atlamışım teşekkür ederim düzelttim

Los cabezos bekliyordum, hemen sipariş geçtim. Forumla bu kadar aktif ilgilendiğiniz ve cevap vermede hızlı olduğunuz için teşekkürler.

Elkin guzman strawberry stoğu ne durumda acaba? ay sonuna bırakmak istiyorum ama kalır mı şüpheliyim
Bu kahveyi de kapatmıştık aslında ama en hızlı gidenlerden oldu, ay sonuna kalacağını sanmam

Geri