• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Herkes alto cielo’yu çok merak ediyor daha önce deneyimleme fırsatı bulan birisi varsa lütfen deneyimini bizlerle paylaşabilir mi
Not: Çoktan sipariş verdim daha en yakın ihtimalle 20gün sonra deneyeceğimden ötürü soruyorum.

Herkes alto cielo’yu çok merak ediyor daha önce deneyimleme fırsatı bulan birisi varsa lütfen deneyimini bizlerle paylaşabilir mi
Not: Çoktan sipariş verdim daha en yakın ihtimalle 20gün sonra deneyeceğimden ötürü soruyorum.
Denemedim fakat tadım notalarını gördüğümde aklımda ilk canlanan kahve Null’ün geçen kış içtiğim Puerto Alegre Karbonik’i oldu. Büyük ihtmalle yanılıyorumdur, diye düşünüyorum.

Sevgili @Ömer Aydın Selamlar,

Seçkinizdeki çekirdekler için aşağıdaki sulardan hangisi daha önde gelir sizce;

- Saka Köyceğiz Kaynağı
- Damla Köyceğiz Kaynağı
- Nestle Pure Life

deneyim kişiye göre değişir ancak ben nitelikli kakao çekirdeği ve bitişte alkolümsü geçiş hissettim. kakao çekirdeği tüketip buna aşina olanlar kokudan itibaren bu deneyimi yaşayacaktır. tabii bunlar kişisel ve sample kavrum yorumlarım. bir bakarsınız elkin guzman strawberry'de olduğu gibi ömer bey kahveyi kurabiyeye dönüştürecek dokunuşlar yapar :)

(normalde bir kahveyi bir kere deneyimledikten sonra benim için yeterli olur ancak güzel bir deneyim olduğu için çevremdekilere de denetmek ve tekrar o hazzı yaşamak adına sipariş geçtim)

#32432 nolu siparişi verdim, CMD hediyesi keşke benim olsaaa.. 😁

Merhaba, sistem kargoya verildiğinde mail atıyor mu? Ya da sipariş durumu güncelleniyor mu? 6 Kasım tarihli sipariş vermiştim mail gelmediği için aklıma takıldı. Teşekkür ederim.

deneyim kişiye göre değişir ancak ben nitelikli kakao çekirdeği ve bitişte alkolümsü geçiş hissettim. kakao çekirdeği tüketip buna aşina olanlar kokudan itibaren bu deneyimi yaşayacaktır. tabii bunlar kişisel ve sample kavrum yorumlarım. bir bakarsınız elkin guzman strawberry'de olduğu gibi ömer bey kahveyi kurabiyeye dönüştürecek dokunuşlar yapar :)

(normalde bir kahveyi bir kere deneyimledikten sonra benim için yeterli olur ancak güzel bir deneyim olduğu için çevremdekilere de denetmek ve tekrar o hazzı yaşamak adına sipariş geçtim)
Haklısınız o kadar kişiden kişiye göre değişiyorki kimsenin alamadığı bal kokusunu ben her yudumda alıyorum başka bir kahvede ama tadım notasında yok bile belkide bende problem var ben genel itibari ile yorumları ve deneyimleri merak ettiğim için sordum

- Saka Köyceğiz Kaynağı
- Damla Köyceğiz Kaynağı
- Nestle Pure Life
Merhaba Vural Bey, zannediyorum Nestle daha iyi olabilir, Saka yanlış hatırlamıyorsam çok sert kalacaktır.

100-125 Gr paketlerde daha fazla çeşit deneme şansımız olabilirdi. Böyle bir şey mümkün mü yoksa iş yükü çok mu artar kafamda deli sorular.

- Saka Köyceğiz Kaynağı
- Damla Köyceğiz Kaynağı
- Nestle Pure Life
Nestle Pure Life bizim yaptığımız denemelerde seçenekler arasında en önde ancak bu konu üzerine uzun bir çalışma yapmadığımızı da belirteyim. Mümkünse Pınar (Uludağ Kaynağı) kullanın değilse Nestle kullanılabilir.

Nestlenin bu aralar ppm’i çok yüksek çıkıyor,bilginiz olsun.Ne yapcaz bilmiyorum.Birçok kavurucuya uyan tek su.

Değerli arkadaşlar,

Kavrumlara devam ediyorum, bu 4. seferimiz en yoğun oluyor, tahminimden biraz fazla oldu teşekkür ediyorum. Ben de kahvelerimizi tatmanız için çok heyecanlıyım ancak gönderileri yapmaya söz verdiğim gibi bugün değil yarın başlayabiliyorum.

Öngördüğüm +2 gün risk süresi içinde kalmak için elimden geleni yapacağım ve anlayışınız için ayrıca teşekkür ederim.

Sevgiler

Nestlenin bu aralar ppm’i çok yüksek çıkıyor,bilginiz olsun.Ne yapcaz bilmiyorum.Birçok kavurucuya uyan tek su.
Ben meet lab’in final touch’ını kullanmaya başladım. Su konusunda çok rahat ettim. Çoğu paketli suyu kahveye ve damak tadıma uygun hale getirebiliyorum

Değerli arkadaşlar,

Kavrumlara devam ediyorum, bu 4. seferimiz en yoğun oluyor, tahminimden biraz fazla oldu teşekkür ediyorum. Ben de kahvelerimizi tatmanız için çok heyecanlıyım ancak gönderileri yapmaya söz verdiğim gibi bugün değil yarın başlayabiliyorum.

Öngördüğüm +2 gün risk süresi içinde kalmak için elimden geleni yapacağım ve anlayışınız için ayrıca teşekkür ederim.

Sevgiler
Kavrumlar gerekirse bir hafta gec gelsin problem yok Ömer bey, yeterki her zaman ki kaliteden/özenden aşağıda olmasın. Kendi adıma razıyım.
Evvel zamanda bir kavurmahanenin gecikmeden ulaşan bir etkinlik kahvesinde özensizlik ve lezzetsizlik yaşamıştım. Yoğunluk sebebiyle böyle oldu deyip özür dilemişti gerçi ama olsun. Kötü bir tecrübe idi. Bu hayal kırıklığı olacağına bir kac gun gec gelsin :D

buzdağı çok çizgisini bozmadı gibi. nestle ile önceden demleyip verim aldığım kahvelerden aynı reçetelerle verim alamıyorum, metalik bir tat eşlik ediyor. su konusu gerçekten can sıkmaya başladı.

Geri