• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Don JOAQUIN ve El GOBIADO sitede görünmüyor reçeteleri paylaşabilirmisiniz rica etsem?

Don joaquin 1zpresso K plus 65 click 92 derece 3 döküş çok güzel sonuçlar aldım hocam. 20ye340 yada 320ml.

Hocam tam net değil ek olarak paylaşabilirmisiniz tica etsem?
El Gobiado:

15/240

20 click (cmd)

93 derece

80-120 ppm su

Hario v60 filtre kağıdı

50 ml blooming 30 sn.

190 ml su 45sn de dairesel hareketler ile dökülür, toplam su döküşü 1 dk 15 sn. olur.

Ardından v60 a spin attırılır.

Toplam süre 1 dk 55 sn olarak hedeflenir.

Don Joaquin:

16/250

19 click (cmd)

94 derece

100 ppm su

Cafec abaca filtre kağıdı

50 ml blooming 30 sn.

200 ml su 50sn de dairesel hareketler ile dökülür, toplam su döküşü 1 dk 20 sn. olur.

Ardından v60 a spin attırılır.

Toplam süre 2 dk 10 sn olarak hedeflenir.

10 Ekim haftası eklenmesi beklenen kahvelerden hala ses yok mu acaba?

Siparişim dün elime ulaştı. El gobiado ve don joaquin sipariş vermiştim. Kahvelerin ikisi de birbirinden lezzetli. Elinize sağlık

Geri