• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Aralık 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

13192 nolu sipariş ile katıldım. Teşekkürler.
Luna
Felice
Sheko

Merhaba,

Bir sipariş verdim, sonra Caballero sipariş vermeye karar verince tekrar kullanamadım. Bir defa mı sipariş verebiliyoruz?

Merhaba,

Bir sipariş verdim, sonra Caballero sipariş vermeye karar verince tekrar kullanamadım. Bir defa mı sipariş verebiliyoruz?
Merhaba,

Kod tanımlarken gözden kaçmış. Tekrar kullanıma açıldı. Kodu ay boyunca istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Sevgiler,

Funky için C3 12 kliklere indim ama bir türlü 2 dakika üzerine atamadım demleme süresini. Hep 1:50lerde akıp gidiyor su. Çıktı güzel ama. 15/240 demlemeler yapıyorum. Santa Rosa benzeri bir hız mevcut. Var mı benzer durum yaşayan yoksa bende mi bir anormallik mevcut?

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar ve @Montag Coffee Roasters. Emeği geçen herkese teşekkürler. Tam otomatik kahve makinem için filtre kahvelerden alsam sıkıntı olur mu? Eşim çünkü americano içiyor. Ben sütlü kahve. Önerilerinizi alabilirsem sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Merhabalar arkadaşlar ve @Montag Coffee Roasters. Emeği geçen herkese teşekkürler. Tam otomatik kahve makinem için filtre kahvelerden alsam sıkıntı olur mu? Eşim çünkü americano içiyor. Ben sütlü kahve. Önerilerinizi alabilirsem sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Luna iş görür. Espresso da kullanıyorum ağırlıklı olarak, bir kaç kez de filtre makinesinde denedim üzmedi.

Merhabalar..
1XA8A5G5Z no ile sipariş verdim..

Hangi makineyi kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar içim olarak güzel bir önerisi olan var mı
Fiyat gözetiliyorsa Huehuetenango'yu önerebilirim.

emeğinize sağlık. funky berry, kahete AA, caballero francisca için degassing süresi ne kadar paylaşabilir misiniz. ek olarak bu çekirdekler için bir reçete tavsiyeniz var mı? @Montag Coffee Roasters

Funky Berry ve mogiana sipariş ettim. Degassing süresi tavsiyeniz nedir. Hangisini önce açıp içebilirim

@Montag Coffee Roasters Siparişimizi Kadıköy Montag'dan alabiliyor muyuz? Kargo masrafından da kurtulursunuz hem?

Alıma Funky berry ve Kahete AA çekirdekleri ile katıldım.Merakla bekliyor olacağım.Emeği geçenlere teşekkürler..

Alıma ben de katıldım, alım ekibine emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler.

Geri