• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Aralık 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

New Year Blen için filtre ve espresso olara 2 ayrı kavrum mu var? Yoksa Luna gibi tek kavrum hem espresso hem filtre için uygundur şeklinde mi?
@Montag Coffee Roasters

Ekli dosyalar

• 5E5AEE30-4CA6-4C21-9AD8-ECE4BBD6BAFE.jpeg
    5E5AEE30-4CA6-4C21-9AD8-ECE4BBD6BAFE.jpeg
    204.5 KB · Görüntüleme: 90
Alıma bochisa ve huehuetenango ile ben de katıldım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler 😊

Montag'dan bir fincan Kenya'nın tadını çıkarırken bu mesajı yazmak. Onu seviyorum! Böylesine çok şey için tekrar teşekkürler! Türkçem için özür dilerim, çevirmen kullanıyorum)

Kahve siparisi vermeye calistim ama odemeyi gerceklestiremedim sisteminizde sorun mu var

Merhaba,

Debit Card altyapıyı desteklemiyor. Farklı farklı hatalar alıyoruz. Mesela adres çubuğuna parantez içinde bir şey yazarsanız ödeme hatası veriyor ya da tarayıcı veya güvenlik duvarı hatası da olabiliyor. Bu sebeple benimle direk DM üzerinden iletişime geçerseniz sevinirim.

Sevgiler,

Merhaba,

Debit Card altyapıyı desteklemiyor. Farklı farklı hatalar alıyoruz. Mesela adres çubuğuna parantez içinde bir şey yazarsanız ödeme hatası veriyor ya da tarayıcı veya güvenlik duvarı hatası da olabiliyor. Bu sebeple benimle direk DM üzerinden iletişime geçerseniz sevinirim.

Sevgiler,
bende aynı sorunu yaşıyordum kaç gündür :) adres kısmında parantez açtığım içinmiş. hallettim neyse ki 😅

Merhaba, D3VE0G813 nolu siparis ile alima katildim. Emegi olan herkese tesekkurler. Siparisim ile ilgili bir ricam olacak. Kahve stogum oldugu icin taze kavrulmus gonderebilirseniz memnun olurum.

Merhaba,

Belirttiğiniz gibi tek profili var. Luna espresso veya filtre söylediğinizde aynı ürün geliyor.

Sevgiler,
Bu şekilde çok yanıltıcı değil mi !
Tek kavrum profili için iki farklı sayfa var, açıklama bölümlerinde filtre kahve ve espresso kahve yazıyor, görselleri farklı. Sizin bu mesajınız olmasa kimse beni tek profil olduğuna inandıramaz. Bunun yerine tek bir ürün sayfasında hem filtre hem espresso olarak tüketebilirsiniz yazılsa daha açık olur.
Diğerleri de bu şekilde mi New Year Blend, Bochisa vb. ?

Tek kavrum profili için iki farklı sayfa var, açıklama bölümlerinde filtre kahve ve espresso kahve yazıyor, görselleri farklı. Sizin bu mesajınız olmasa kimse beni tek profil olduğuna inandıramaz. Bunun yerine tek bir ürün sayfasında hem filtre hem espresso olarak tüketebilirsiniz yazılsa daha açık olur.
Merhaba,

Luna bizim tek omni-roast kahvemizdir. Aslında karışıklık yaratmaması adına iki ayrı sayfada belirttik. Hatta açıklama kısmında iki şekilde de kullanılabileceği yazıyor. Luna orta kavrum espresso olmasına rağmen, gözlemlerimize göre filtrede biraz daha gövdeli ve düşük asidite isteyenler de Luna'yı kullanıyor. Bu sebeple böyle bir ayrım yaptık.

Diğer tüm kahvelerimiz ayrı profillerde kavrulmaktadır.

New Year Blen için filtre ve espresso olara 2 ayrı kavrum mu var? Yoksa Luna gibi tek kavrum hem espresso hem filtre için uygundur şeklinde mi?
@Montag Coffee Roasters

New Year Blend kahvemiz iki ayrı profilde kavruluyor.

Sevgiler,

Özellikle paketin sağ üstüne kondurulmuş "Espresso" yazan logo çok yanıltıcı. Ben aynı çekirdeğe iki metot için de tek kavrum kullanan bir işletmenin paketin üstüne espresso yazdığını hiç görmedim.

New Year Blend ve Felice ile alıma katıldım. Emeği geçenlere teşekkürler.

Özellikle paketin sağ üstüne kondurulmuş "Espresso" yazan logo çok yanıltıcı. Ben aynı çekirdeğe iki metot için de tek kavrum kullanan bir işletmenin paketin üstüne espresso yazdığını hiç görmedim.
Merhaba,

Luna çıkış noktası olarak ve genel olarak espressoda tüketilen bir kahvemiz. Hatta dükkanlarımızda Luna blendimiz espressoda kullanılıyor. Bu sebeple espresso başlığı altında yer alıyor. Fakat aynı şekilde tat olarak bu kahveyi filtre kahve olarak da kullanan (Automat kahvemizden biraz daha koyu ve farklı bir profil isteyen) bir sürü müşterimiz var. O yüzden filtre kahve altında da yer alıyor. Omni-roast kavurma amacıyla kavrulan bir kahve değil. Müşteriler espresso kısmında görse filtre kısmında niye yok diyebilirler, filtrede görünce de espresso kısmında niye yok diye sorabilirler ya da ilk defa sizde karşılaştığımız bakış açısıyla da olaya yaklaşabilirler. Bunu yanıltıcı olması adına değil aksine açık ve anlaşılır olması adına yaptık. Kaldı ki espresso başlığı altındaki açıklamada zaten 'Dahası, hem filtre kahve olarak hem de espresso ve sütlü espresso bazlı içecekleri hazırlamak için kullanabileceğiniz bir harman.' diye de bahsediyoruz. Sadece bu kahvede espresso etiketi yok. Tüm espresso kahvelerimizde 'Espresso' etiketi mevcuttur. Bu sebeple yanıltıcı olduğunu düşünmüyorum.

Sevgiler,

Geri