• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔Ocak 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?

• 3 Cores Coffee

Oy: 3 0.6%
  • Aroasting Lab

Oy: 5 0.9%
  • At Origin

Oy: 2 0.4%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 1 0.2%
  • Caffee Di Toee

Oy: 0 0.0%
  • Calibre Coffee

• Celsius Roastery

• Clean Cup

Oy: 15 2.8%
  • Coffee Department

Oy: 13 2.4%
  • Coffee Friend Zone

• Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

• Coffeemamma

• Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 8 1.5%
  • Gourme Coffee Roasting

• Incommon Coffee

• Kafein Kültür

Oy: 179 32.8%
  • Kahve Fabrikası

Oy: 15 2.8%
  • Kava Coffee Roasting

Oy: 9 1.7%
  • Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

Oy: 11 2.0%
  • Kungpow

Oy: 19 3.5%
  • Minus One Coffee

• Molecule Coffee

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

• Persephone Kahve

• Poka Coffee Roastery

• Probador Collectiva

Oy: 27 5.0%
  • R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Tetra N Caffeine

Oy: 159 29.2%
  • Troika

• Firma1

Oy: 5 0.9%
  • Williams Roastery

Oy: 29 5.3%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 16 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    545
  • Anket kapatılmış .
Tetra N Caffeine up up up

Tetra'n ilk oyumu kullandım. Kendisin den zaten düzenli kahve alırım. İçine sinmeyen kahveyi asla satmaz. Deneysel farklı yöntemler denemeyi sever sefer bey. Şerbetçi otu ile yapılmış nitrobrew içmek için yazı sabırsızlıkla bekliyorum.:)

Bir çoğunda aynı çekirdekler var neredeyse…

Herkesin alınmasına gerek yok ya yeni açılan 3-5 hesap göze çarpıyor. Tabi bunlar farklı kişiler de olabilir, sen de hesap açıp bi oy at denmiş olabilir tetra seçilmesini isteyen herhangi biri tarafından ki bunda da bir sorun yok :D
1 ya da 2 yorum olan ve konuya yazan 5 kullanıcı saydım.
Aslında en az 20yorum yapmış ya da en az 20beğeni almış, en kötü tanışma alanına selamın aleyküm yazmış gibi yazılımsal bir koşulla oylamaya izin verilmesi gibi bir şey olsa şahane olur ancak sayfada böyle bir özellik yoksa maliyet isteyen bir kod olur, yakın zamanda da mümkün olmaz.

Fake hesapla oylamaya katılmak bence büyük sorun. En temizi sahte hesapları tespit edip verilen oyları silmek.

Bunu dışında benim asıl merak ettiğim acaba bu 1 yorumlu kişiler gerçekten oy kullandılar mı?
Bu kadar bariz bi acemilik hemde arka arkaya olması çok saçma geliyor bana. Bile bile lades resmen.
Aklımda türlü türlü tilkiler dolaşıyor.

Aslında en az 20yorum yapmış ya da en az 20beğeni almış, en kötü tanışma alanına selamın aleyküm yazmış gibi yazılımsal bir koşulla oylamaya izin verilmesi gibi bir şey olsa şahane olur ancak sayfada böyle bir özellik yoksa maliyet isteyen bir kod olur, yakın zamanda da mümkün olmaz.

Fake hesapla oylamaya katılmak bence büyük sorun. En temizi sahte hesapları tespit edip verilen oyları silmek.

Bunu dışında benim asıl merak ettiğim acaba bu 1 yorumlu kişiler gerçekten oy kullandılar mı?
Bu kadar bariz bi acemilik hemde arka arkaya olması çok saçma geliyor bana. Bile bile lades resmen.
Bir açık alenileşirse açık olmaktan çıkar. Herkes tarafından kullanılmaya başlar. Bi yerden sonra seçilen kavurucuyu ne kadar seçmek yada bir kavurucunun seçilmek istediğini ölçmeye başlarız. bence bunda da sıkıntı yok.

ben de yeniyim bu grupta ama yazmaktan çok yorumları okumayı seviyorum, bu ay kahve alımı için paper coffee'ya verdim çok düşünmeden. benim fikrim her ay farklı bir kahveciden alımın olması gayet iyi ve böyle devam etmeli, bu ay tetra veya kafein kültür olur, diğer ay başkası çıkar, endişelenecek bir şey yok.

Bence de sorun yok. Belki üye utangaç sadece forumu okuyor, yazmıyor olabilir. Ama aynı "ip" tespit edilebiliyorsa olabilir. Diğer türlü bir problem yok. Bu ay "a" firması kazanır önümüzdeki ay "b" firması.

ben de yeniyim bu grupta ama yazmaktan çok yorumları okumayı seviyorum, bu ay kahve alımı için paper coffee'ya verdim çok düşünmeden. benim fikrim her ay farklı bir kahveciden alımın olması gayet iyi ve böyle devam etmeli, bu ay tetra veya kafein kültür olur, diğer ay başkası çıkar, endişelenecek bir şey yok.
Aynı saniye yorumları yüklemişiz aynı şeyleri yazmışız :ROFLMAO:

Merhaba, yaklaşık iki senedir bu forumu bilirim ve şu zamana kadar bir şey yazmadan sadece dikkatimi çeken konuları okurum, hesabı kurma vaktine çok geç bile kaldım, sadece okuyup keyfime bakıyorum. Büyük ihtimalle saydıklarınız arasında ben de varım. Önyargı yapmaktan bir türlü kurtulamıyoruz maalesef.

Son düzenleme:
Üç beş hesap daha açarsanız bu iş olur Tetra'cılar ha gayret :D
tartışma yaratmak için yazmıyorum. benin bire bir tanıdığım, bu forumu takip eden hatta ben takip ettiğim için takip eden özellikle kavurucu firmaların çekirdeklerine ilişkin yorumlara bakıp kendine çekirdek siparişi veren 3 arkadaşım var. (bu oylama için üye olmadıklarını özellikle belirtmek isterim hala üye değiller ve oy kullanmadılar) ben ve arkadaşlarım Ankara da ikamet etmemiz sebebiyle tetra yı zaten biliriz ve alışveriş de yaparız. bu arkadaşlar forumu zaten okudukları için tetra ya girip destek vermek isterlerse bunun neresi yanlış. ama farklı ip lerden hesap açarak tetraya oy atmak için uğraşmak falan gerçekten çok ütopik geliyor. o zaman biz bu forumu kapalı devre yapalım üye olmadan kimse girip okuyamasın. ÖZELLİKLE DE BELİRTMEK İSTİYORUM YAPILAN BU YORUMLARA EN ÇOK ÜZÜLENDE TETRA EKİBİ VE SEFER BEYDİR. Bunu çok iyi biliyorum çünkü iyi niyetli insanlar olduklarını biliyorum. o zaman sorum şu olur bu forumda sürekli ve bana göre hak etmediği üne sahip olan kavuruculara yönelik çok ciddi algı oluşturmak için yazılan yorumları nereye koyacağız. ben bunları gördüğümde kişisel fikridir olabilir yazabilir yada oy kullanabilir diyorum. ama kalkıp "üç beş hesap daha açarsınız olur biter" diyerek kimseyi itham etmiyorum. dediğim gibi biraz daha iyi niyetli bakmak lazım olaylara. kaldı ki tetra ya oy verenlerin çoğunluğu da yeni üye değil.

Birde ben @nuclearmoonrise sormak istiyorum yanlış anlamazsanız her seferin de tetra’n a karşı bir önyargınız var acaba deneyip beğenmediğiniz kahvesi mi oldu yoksa sefer beyle bir sorun mu yaşadınız.Dikkatimi çekti herseferin de tek kötü yorum sizden geliyor ama kahvesiyle ilgili bir yorum göremedim.Sakıncası yoksa cevap verebilirmisiniz bilmediğimiz bir durum mu var acaba ?
Tetra ile bir problemim yok. Seçilirse kahvesini de almayı düşünüyorum. Firmayı da bir şeyle itham etmedim. Her seferinde kötü yorum sizden geliyor derken başka hangi konuda bu firmayla ilgili olumsuz bir yorum yapmışım hatırlayamadım.

Arkadaşlar lütfen dikkatli olalım yazdıklarımızda. Müdahale etmek istemiyorum ancak hep sorun yaşıyoruz. Lütfen kimseyi engellemek yazılarını silmek istemiyorum. İtham eden veya farklı suçlamalar yapan arkadaşlar yazılarını bu akşama kadar silsin. bende ona göre adım atmadan çözelim bu işi. yoksa yarın sabah başlığı kilitleyeceğim. herkes kendi ne yazdığının farkında. Lütfen bilmeden kimseye veya 3.kişilere suçlama yapmayalım sorunu olan bana yazsın şüphe duyduğunuz durumlar varsa başka başlıklarda belirtin tartışalım. Aynı ip'den açanları tespit edip siliyoruz. şu konu başlığı altında 2-3 arkadaş ben biliyorum 2 tane hesabı var. bunları tekrar tekrar buldukça siliyoruz. Siz açtıkça sileceğiz.

bu arada belirtmek istediğim diğer hususta ; itham veya suçlama içeren yazılar kalkmaz ise kullanıcıların kötü niyetli olduğunu kabul edeceğiz ve benzer konuda gelecekteki farklı durumlarda yazarların hesapları hakkında kararlarımızı etkileyici bir faktör olacağını da söylemek isterim.

Geri