• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔Eylül 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

kahveanalisti

Barista
Editör
Konum
Ankara
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Selamlar Kahve Kulübü Ailesi,

Her ay düzenlediğimiz Kahve Kulübü alım anketi zamanı geldi!

Eylül ayı toplu alım etkinliği için anketimizi oluşturduk. Oylamaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Oylama 31 Ağustos 21:00 da bitecektir. Sonuçlar 1 Eylül günü açıklanacaktır.

Ankete Oy Vermek İçin

Şimdiden bol kahveli güzel bir etkinlik olmasını diliyoruz. Bu ay ki etkinlikte; @Kahveciningalaksirehberi @mtgg olarak organizasyonla gönüllü olarak ilgileniyoruz.

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • bit.ly_3ci9gPm.png
    bit.ly_3ci9gPm.png
    15 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
CoffeeNutz zamanı geldi:)
 
Çok heyecan verici kahveleri var. Bayadır da merak ediyorum. Paper’a basıyorum.
 
Bu ay department çıkmalı bence tam mevsimi
 
Mevcut kahveler, kavrum profilleri, indirim sıklıkları, müşteriye karşı tutumlar gibi konularda düşününce destekleyecek bir firma göremedim. Her firma en az bir kriterden kaybediyor gibi :D Ancak ben görememiş de olabilirim tabi...
Probador tarif edilmiş. Oyumu verdim (y)
 
Yolun başındayken yazayım, WhatsApp gruplarında şu sıra ve oylama bitimine bir kaç gün kala duyurular yapılırsa güzel olur sanki.
 
Geri
Üst